Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P2-chef Torben Smidt Hansen forlader DR
Tirsdag 29. juni 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Om godt et års tid forsvinder DR P2 fra FM-skalaen i dagtimerne. Men kanalchefen for DRs P2, Torben Smidt Hansen, forsvinder allerede et år før lukningen af kanalen på FM og en fremtid som DAB-kanal. I hvert fald forlader Torben Smidt Hansen DR - efter 21 år - for i stedet at blive forstander for Vallekilde Højskole. Kanalchef for P2, P4 og digital radio, Ole Mølgaard, overtager herefter også ansvaret for P2.


"Jeg beklager, at vi ikke kan trække på Torben Smidt Hansen mere i DR. Han har gennem årene været et stort aktiv for organisationen og drevet udviklingen af både ungdoms- dokumentar og kulturstof i DR. Men jeg ønsker ham og ikke mindst Vallekilde Højskole et stort tillykke", siger DRs mediedirektør Mikael Kamber.

Torben Smidt Hansen glæder sig til at bruge sine kompetencer og sine mange erfaringer fra DR inden for et helt nyt felt:

”Jeg har været i DR i 21 enormt lærerige år. Jeg har fået lov til at flytte mig rundt i huset som medarbejder og som chef, jeg har været med til at producere både radio, tv og internet, jeg har lavet programudvikling, været personalechef og fået mulighed for at udarbejde strategier med masser af luft under vingerne. Det er et stort privilegium, som jeg altid vil bære med mig og det bliver fantastisk at bruge alle de erfaringer på noget så vigtigt som at udvikle en højskole", siger han.

Selvom mediedirektør Mikael Kamber er ærgerlig over af at miste P2s kanalchef, så er tidspunktet for Torben Smidt Hansens jobskifte veltimet:

"Torben har de seneste år sat sit tydelige fingeraftryk på udviklingen af DRs kulturstof, og P2 står for første gang i flere år med stigende lyttertal. Det er et vigtigt udgangspunkt, når vi næste år skal finde nye måder at få kanalens indhold ud til lytterne", siger han.

Torben Smidt Hansen vil gerne give plads til nye kræfter netop nu.

"Vi står over for et nyt medieforlig, der trods sine begrænsninger på FM rummer masser af muligheder. I sådan en situation er det godt at bringe andre i spil til at udvikle nye veje for noget så vigtigt for DR som klassisk musik og kultur", siger han.

Torben Smidt Hansen vil arbejde videre hen over sommeren, og han vil blandt andet sørge for at overdrage sine opgaver til kanalchef for P3, P4 og digital radio, Ole Mølgaard, som fra september således også får ansvaret for P2.


Foto: Kanalchef for P2, Torben Smidt Hansen forlader DR efter 21 år. (Fotograf: Lisbeth Ellebæk Nielsen)Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn
  · DR1 lyser i Mørke  · -