Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Christina Bjørn til Spray
Tirsdag 29. juni 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Christina Bjørn er ansat som ny tekstforfatter hos Spray, hvor hun skal tage del i udformningen af reklameproduktioner inden for radio, tv og print.
"Selv om der er tale om lidt hårde tider for mediebranchen, har vi haft fremgang på fremgang siden vi etablerede virksomheden. Efterspørgslen på vores ydelser stiger og derfor udvider vi nu kontoret i Kronprinsessegade med flere kreative kræfter, og vi har store forventninger til Christina Bjørn", siger medejer af Spray, Sonny L. Vestergaard.

Oprindeligt er 26-årige Christina Bjørn uddannet fra Den Grafiske Højskole og har siden 2006 arbejdet selvstændigt med udvikling og eksekvering af reklamekampagner og medieproduktioner. Sideløbende har hun fungeret som manuskriptforfatter, nyhedsjournalist, programudvikler og producer på flere radio- og tv-programmer - og i øvrigt figureret som tv-vært for blandt andre The Voice Vista og senest som ansigt for Blockbuster og Ekstra Bladets Premiere TV.

"Hos Spray kan jeg virkelig bruge de ting, jeg har med mig fra mine tidligere kreative opgaver. Og ud over det primære tekstarbejde med radiospots, skal jeg sidde med udviklingen af storyboards til tv-reklamer og events. Det er simpelthen ønskejobbet at komme til at sidde hos Spray, og timingen er perfekt", forklarer Christina Bjørn.

Spray blev stiftet af Sonny L. Vestergaard og Torben Johansen for lidt over et år siden og ekspanderer i øjeblikket; fra hovedsageligt at have koncentreret sig om radiomediet, beskæftiger Spray sig nu også med produktion af reklame til tv, print og web.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Vinter-Ol betyder flere seere til Kanal 5
  · Mere HD og mindre erotik hos Viasat
  · 'Kørelærerne' - ny serie på TV 2 Zulu
  · 'Forsidefruer' vender tilbage
  · Kopi af DR-serie hitter i Sverige
  · Singler dater - i undertøj - på Zulu
  · Bedste sæsonstart for 'Badehotellet'
  · Danske tv-serier samler befolkningen - efterhånden også på TV 2
  · Er lykken flere kærester - spørger TV 2
  · Meyerheim træder ud i virkeligheden  · -