Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Third Ear fortsætter endnu et år
Mandag 26. juli 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Netmagasinet Third Ear, som bliver lavet af en række af Danmarks mest prisbelønnede radiomagere, overlever endnu et år. Med to bevillinger fra Kunstrådet på i alt 1,45 millioner kan Third Ear og den fine montageradio på nettet overleve frem til næste sommer.
For knap et år siden gik 'Danmarks digitaleste magasin' for første gang i æteren - eller rettere på fibernettet. Udsendelserne fra Third Ear er fra begyndelsen blevet rost i både Politiken og ' Smagsdommerne', og modtog i maj førsteprisen ved den internationale radiokonkurrence Prix Marulic i Kroatien foran konkurrenter fra de nationale radiostationer fra blandt andet Tyskland, Sverige, Norge og Finland.

"Vi kommer til at fortsætte med vores månedlige podcast, og vi har tænkt os at udvide med en ny fast podcast, der skal handle om musik. Det bliver seriøs musikformidling blandet med livesessions, interview og en fortællende tilgang", siger Tim Hinmanr fra Third Ear i dag til Politiken.

Fremover håber man også at kunne komme til at levere programmer til den nye landsdækkende public-service radio på FM4 - den såkaldte 'Radio Møller'.

Third Ear holder til i en slidt bygning på Islands Brygge. Man har 1½ ansatte medarbejdere og 5-6 andre tilknyttet på projektbasis. De fleste har rødder i det nu lukkede montagemagasin ' Ultralyd', der blev sendt på DR. Hovedfokus hos Third Ear ligger på produktionen af lydindhold, der kan downloades som podcasts. Man er nu oppe på 3.500, der abonnerer på netmagasinets podcast.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Vinter-Ol betyder flere seere til Kanal 5
  · Mere HD og mindre erotik hos Viasat
  · 'Kørelærerne' - ny serie på TV 2 Zulu
  · 'Forsidefruer' vender tilbage
  · Kopi af DR-serie hitter i Sverige
  · Singler dater - i undertøj - på Zulu
  · Bedste sæsonstart for 'Badehotellet'
  · Danske tv-serier samler befolkningen - efterhånden også på TV 2
  · Er lykken flere kærester - spørger TV 2
  · Meyerheim træder ud i virkeligheden  · -