Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Tre Barometer-koncerter i København
Mandag 30. august 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Danmarks eneste lytterbestemte, alternative hitliste - P3-programmet 'Det Elektroniske Barometer' - afholder sammen med Det Kgl. Teater seks gratis koncerter - tre aftener senere på ugen - i København med bl.a. Taxi Taxi, The Kissaway Trail, Sterling og Oh No Ono.

"Vi vil gerne hylde nogle af de kunstnere, der er med til at gøre søndag aften til noget særligt og forene Barometer-lytterne med hinanden og den musik, der danner soundtrack til deres breve,” siger Lucia Odoom, der er vært på Det Elektriske Barometer.

Sammen med sin medvært Alicia Jordanova, vil hun optræde som vært og DJ mellem koncerterne, hvor de vil spille nye og gamle Barometer-hits.

Ved alle koncerter vil publikum - ud over at nyde musikken - have mulighed for at blæse sæbebobler og skrive deres tanker ned. Nogle af tankerne vil søndag den 5. september blive læst op i radioen, hvor lytterne også kan høre reportager fra koncerterne.

Koncerterne afholdes på Skuespilhusets Portscenen, der ligger på Ofelia Beach i København, og programmet for koncerterne ser således ud:

Torsdag 2. september
Kl 19: Taxi Taxi
Kl 21:The Kissaway Trail

Fredag 3. september
Kl 19: Chimes and Bells
Kl 21: Sterling

Lørdag 4. september
Kl 19: Mouritz/Hørslet projektet
Kl 21: Oh No Ono


Ikke københavneri

Når København denne gang forfordeles med Barometer-koncerter, er det ikke et bevidst fravalg af provinsen.

Det Elektroniske Barometer har tidligere afholdt koncerter i andre dele af Danmark, men denne gang er det altså kun i København. Ole Mølgaard, kanalchef for P3, P4 og digitale radiokanaler, siger til radionyt.com: "I dette tilfælde er der tale om et arrangement, som Det Kgl. Teater har taget initiativ til og lægger scene til, og den scene ligger nu engang i København. Derfor foregår koncerterne der."

Det handler for P3 - og DR i det hele taget om, at være åben og indgå i relevante, frugtbare samarbejder med andre kulturinstitutioner til gavn for brugerne, pointerer Ole Mølgaard - og siger: "Men vi gør det selvfølgelig ikke kun med et København fokus."


Foto: Alicia Jordanova og Lucia Odoom er værter, når Det Elektriske Barometer sammen med Det Kgl Teater inviterer til koncert på Ofelia Beach. (Fotograf: Liv Læssøe)Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -