Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Datter vinder en bil til mor på Radio Nord
Tirsdag 31. august 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I forbindelse med Radio Nords ét års fødselsdag har radioen i samarbejde med Audi Hørsholm afviklet en konkurrence, hvor en lytter kunne vinde en Audi A3 i et helt år. Nu er vinderen fundet; det blev Trine Schønberg fra Hørsholm der løb af med bilen, dog på en noget anderledes måde.

En af Radio Nords lyttere, Olivia, spurgte for et par måneder siden sin mor, om hun ikke måtte sende en sms og deltage i konkurrencen. Mor Trine sagde nej, det er spild af penge, for vi vinder jo ikke alligevel. Olivia var rimelig træt af mors gamle spand af en bil, så mens mor var væk fra sin telefon skyndte Olivia sig alligevel, at sende en sms og var dermed deltager i konkurrencen - fra sin mors telefon.

Derfor var overraskelsen ekstra stor, da Trine blev ringet op af direktøren fra Radio Nord Philip Lundsgaard.

”Jeg anede ikke, hvad Philip snakkede om, da han sagde, at jeg havde vundet en Audi, for jeg havde ikke deltaget i nogen konkurrence; det vidste jeg med sikkerhed. Det gik dog hurtigt op for mig, at det var min datter, der på trods af et nej, alligevel havde sendt en sms," siger Trine Schønberg, der er den heldige vinder - og som har tilgivet, at Olivia brugte 20 kroner på en sms.

Filialchef Thomas Wargo Audi Hørsholm siger: "Jeg syntes, det er en rigtig sjov og sød historie, at det er datteren, der vinder bilen til sin mor, der mente, at den gamle bil skulle skiftes ud. Vi har fået den helt rigtige vinder af konkurrencen, og vi ønsker familien Schønberg fra Hørsholm et stort tillykke."

Radio Nord FM tilbyder i dag sine lyttere - udover musik fra de sidste fire årtier - også talkshow med Dan Rachlin - og telefonterroristen Max P Schrøder, der ringer og generer danskerne på det groveste om morgenen mellem 06-09.


Foto: Trine Schønberg, Philip Lundsgaard, Olivia Schønberg og Thomas Wargo. (Fotograf: Radio Nord)

Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -