Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR lukker 'Spørgehjørnet'
Fredag 22. oktober 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR lukker - ved årets udgang - det populære ugentlige P1-program 'Spørgehjørnet' med Carsten Wiedemann. Det sker efter, at programmet har eksisteret i syv år. Carsten Wiedemann fortsætter dog i DR - men på en anden kanal og med et andet program.

'Spørgehjørnet' er programmet, hvor Carsten Wiedemann - og et hold af researchere - efter bedste evne besvarer spørgsmål af næsten enhver slags fra lytterne, netbrugerne og podcasterne. Det kan være spørgsmål om stort set alt - dog ikke af praktisk, politisk eller polemisk karakter, som det hedder. Men ellers alt mellem Cæsar og kejsersnit.

Værten Carsten Wiedemann har været i DR i mange år. Bl.a. i DRs kortbølgeafdeling, som morgennisse på P3, som morgenvært på P3, som vært på 'Julehilsner fra Grønland' og som vært i P1-programmet 'Fra Igor til Ringo'. Han er også manden bag P1-serien 'Danmark kort'.

At Carsten Wiedemann er vært i 'Spørgehjørnet', harmonerer i øvrigt glimrende med, at han selv indtog en hæderfuld tredjeplads ved de seneste verdensmesterskaber i quizprogrammet Jeopardy!

Og fra 2011 skal Carsten Wiedemann så arbejde med noget helt andet i DR. Wiedemann skriver selv på 'Spørgehjørnet's facebook side: "Heldigvis skal jeg ikke bare gå og glo ud i luften efter nytår, der er spændende ting på bedding i radioen på en anden kanal i DR for mig. Det bliver ikke Spørgehjørnet, men der bliver masser af plads til gode røverhistorier."

Carsten Wiedemann siger selv om de syv år med 'Spørgehjørnet,' at det har været "et privilegium uden lige for sådan en som mig, og det kan jeg kun være taknemmelig for."

Flere lyttere er meget utilfredse over, at programmet lukkes, og har derfor oprettet en facebook-gruppe til fordel for programmet bevarelse.

'Spørgehjørnet' sendes i øjeblikket på P1 på flg. tidspunkter:
Onsdag 11.03 - 11.30
Torsdag 05.03 - 05.30 og 15.03-15.30
Lørdag 21.03 - 21.30


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'  · -