Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Halsnæs nægter at flytte
Tirsdag 21. december 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Selv om Radio Halsnæs i Hundested er blevet tilbudt nye lokaler hos konkurrenten Radio 10FM i Frederiksværk, så takker ledelsen nej. Forslaget indebærer nemlig, at stationen lukker og bliver en del af konkurrenten. Det skriver Frederiksborg Amts Avis i dag.

Radio Halsnæs har til huse på Nørregade i Hundested og sender 50 timer om ugen fra torsdag til søndag. Og står det til stationsleder Martin Spangenberg, så forbliver radiostationen i byen.

"Radio 10FM har sammen med kommunen lavet et udkast om, at vi kunne skifte navn til 10FM weekend og få plads i deres lokaler i Frederiksværk. Det har vi tidligere understreget, at vi ikke kan acceptere, og vi ser meget gerne, at vi bliver i Hundested," siger Martin Spangenberg, til Frederiksborg Amts Avis.

Når man ikke kan acceptere forslaget, er det bl.a. fordi man med forslaget vil miste sendetiden torsdag og fredag, og fordi man vil miste den lokale forankring i Hundested.

Næstformand i Radio 10FM, Dennis Hansen, har svært ved at se det odiøse i forslaget. Ganske vist indebærer forslaget, at Radio Halsnæs skal opgive sin suverænitet, men han ser positivt på idéen.

"Vi kan godt få plads til medarbejderne, hvis vi får fælles planlægning, men med to bestyrelser og to radiostationer går det simpelthen ikke. Vi kunne også komme styrket økonomisk ud af det, og vi behøver i så fald ikke bruge ressourcer på at dække de samme ting og kæmpe om de samme sponsorer," siger Dennis Hansen til avisen.

I begyndelsen af 2011 holder kommunens udvalg for kultur, fritid og nærdemokrati et møde med de to radiostationer for at finde en løsning på Radio Halsnæs lokaleproblemer. Kommunen er forpligtet til at finde egnede lokaler til både Radio Halsnæs og Radio 10FM, men som udgangspunkt mener kommunen, at det vil være oplagt at samle de to stationer på ét sted.


Se også: http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=17956


Arkivfoto: Stationsleder Martin Spangenberg og programmedarbejder Nikolai Valentin fra Radio Halsnæs. ( Foto: www.1045fm.dk )


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -