Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


ANR i nye lokaler fra medio februar
Torsdag 23. december 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Nordjyske Mediers to radiokanaler, ANR og Radio Aura, er på vej til at forlade lokalerne gennem mange år på Riihimäkivej i Aalborg SV for i stedet at flytte ind i Nordjyske Mediers store domicil på Langagervej i Aalborg Øst. Redaktionschef i Nordjyske Medier, Mikkel B. Ottesen, fortæller til radionyt.com, at man regner med at alt er på plads i midten af februar.
Når ANR og Radio Aura flyttes fra Riihimäkivej til Langagervej er det først og fremmest pga. den synergieffekt, der kan opnås ved at de to radiokanaler kommer i fælles lokaler med mediehusets bladaktiviteter.

I stedet for - som nogen anden grandfætter - at bo i den anden ende af byen, så bliver radioen nu en del af det samme hus. Mikkel B. Ottesen forklarer, at det betyder meget, at radioens folk kommer til at sidde sammen med mediehusets nyheds- og sportsjournalister. "Vi vil kunne få journaliser og kilder direkte og live i studiet - i stedet for at sende en lydfil fra Langagervej til Riihimäkivej," siger Mikkel B. Ottesen til radionyt.com.

Rent fysisk får radioen en vigtig plads. Der er ikke tale om, at radiodelen gemmes væk i et hjørne.

"Vi får et stort nyt 'state of the art' radiostudie i centralredaktionen midt i mediehuset, hvor alle kommer til at gå forbi," siger Mikkel B. Ottesen. Derudover får man egne redaktionslokaler.

Det bliver en bekostelig affære at få flytte ANR og Radio Aura. Specielt det tekniske er dyrt. Mikkel B. Ottesen siger, at vi snakker om et beløb i millionklassen, men han er ikke det mindste i tvivl om, at det er det helt rigtige.

Nordjyske beholder lokalerne på Riihimäkivej, men fra midten af februar 2011 altså uden radioaktiviteter. I stedet skal lokalerne primært anvendes til multimedieprojekter, web-ting og marketing.

Mikkel B. Ottesen er redaktionschef i Nordjyske Medier og har dermed det overordnede strategiske ansvar for Nordjyskes radioaktiviteter. Den daglige leder af radioen er nu Jan Jensen, der - udover at fortsætte som musikchef - nu har titel af gruppeleder.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Knap en ud af tre betaler for streaming
  · Troels Mylenberg fra Jysk Fynske Medier til TV 2 News
  · MTG sikrer sig rettigheder til EM i Futsal
  · Sæson to af ny Zulu-ungdomsserie
  · TV 2 producerer EM-svømning til udlandet
  · Europe League fortsætter hos Discovery
  · Regeringen og DF vil fjerne licensen og gennemføre massiv nedskæring af DR
  · 'Broen' vender tilbage på DR1 med fjerde og sidste sæson
  · Dansk sport giver vækst på TV 2 Sport
  · 'Zulu Awards 2018' bliver til en festival  · -