Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Svensk P3-vært udfordres efter 'sviner'
Torsdag 23. juni 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den svenske P3-vært, Mona Masri, der i går eftermiddag i SR P3-programmet 'Tankesmedjan' kaldte Danmark for et "pisland" og "Det Fjerde Rige", inviteres nu til radiokonferencen Radiodays, der samler hele den danske radiobranche i oktober. Her vil hun få mulighed for at forsvare sine synspunkter og ikke mindst fortælle om, hvor langt man - i hendes øjne - kan gå som radiovært på en højprofileret radiostation.
Mona Masris udtalelse på P3 er én blandt mange i det man populært kan betegne som en decideret 'sviner' af Danmark i almindelig og regeringens forslag om at udvise kriminelle udlændige i særdeleshed.

"Der ER stor forskel på, hvordan man laver radio i Sverige og i Danmark. For et års tid siden fik man på SR P3 tre kvarter til at gå en lørdag eftermiddag med at tale om kønsorganer og onani. Og der blev ikke spillet - ja undskyld udtrykket - ret meget musik på de tre kvarter i æteren. Nu angriber man så Danmarks politik, hvilket der ikke er noget nyt i fra svensk side. Det nye er, at det sker så direkte som tilfældet er. Her er der sket et skred og det er interessant", fortæller Christian Kjeldsen, der er chef for Radiodays.

Radiodays har et godt samarbejde med såvel svensk som norsk radio om at sammensætte program og hente oplægsholdere til Skandinavien, hvor Norge og Sverige har koblet sig på den danske ide og laver egne Radiodays samtidigt med Danmark. Og samarbejdet har ikke lidt skade, vurderer Christian Kjeldsen.

Hvorvidt SR P3 værten Mona Masri tør krydse klinger med de forventede 400 deltagere i Radiodays lørdag den 1. oktober 2011 på Crowne Plaza Hotel i København, er dog ikke klart. Hun får først invitationen fredag morgen.


Foto fra SR's hjemmeside


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · 'Forsidefruer' vender tilbage
  · Kopi af DR-serie hitter i Sverige
  · Singler dater - i undertøj - på Zulu
  · Bedste sæsonstart for 'Badehotellet'
  · Danske tv-serier samler befolkningen - efterhånden også på TV 2
  · Er lykken flere kærester - spørger TV 2
  · Meyerheim træder ud i virkeligheden
  · DR vil udfordre børns stjernedrømme
  · 'Din geniale krop' på DR1
  · Magtesløs i systemet  · -