Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radiodays i samarbejde med Universitet
Fredag 24. juni 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radioholdet fra journalistuddannelsen på Syddansk Universitet (SDU) skal som en del af deres undervisning producere til og have ansvar for Radiodays' website under radiofestialen. De studerende har kun lavet radio i tre uger inden festivalen, men radiounderviser på SDU, Karen Løth Sass, er fortrøstningsfuld.
Med kun to semestre på bagen får de godt 30 journaliststuderende på SDU lidt af en journalistisk ilddåb på Radiodays, hvor det bliver deres ansvar at finde nyheder og videreformidle oplevelser med lyd tekst og billeder.

"De studerende på SDU's radiolinie er fremtidens danske radiofolk og derfor mener vi, at det er vigtigt, at de får mulighed for at prøve deres kunnen af på branchen egne folk, får mulighed for at networke og skaffe sig gode kontakter i branchen og får mulighed for at være med i den danske radiobranches faglige smørhul, som Radiodays på én eller anden måde jo er", siger Christian Kjeldsen, der har ansvaret for Radiodays.

Og han var hurtig på aftrækkeren, da henvendelsen kom fra Karen Løth Sass fra Syddansk Universitet.

"Det er et sats, der på samme tid vækker begejstring og en lille smule præstationsangst hos journalisteleverne. De har faktisk kun har lavet radio i tre uger inden festivalen. Men de kaster sig ud i det, og muligheden for at arbejde og publicere udenfor klasseværelset er jo en kæmpe motivator", siger radiounderviser på Syddansk Universitet Karen Løth Sass.

Op imod 34 studerende ventes af dække konferencen på www.radiodays.dk, der vil blive proppet med indhold før, under og lige efter konferencen.

Radiodays arrangeres af DR, Radioerne, Radio 100 samt SBS Radio og afvikles på Crowne Plaza Hotel fredag den 30. september og lørdag den 1. oktober 2011. Prix Radio - Danmarks Officielle Radio Priser - uddeles lørdag den 1. oktober 2011 kl. 19 samme sted.


Foto: Radiounderviser på Syddansk Universitet Karen Løth Sass.
Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -