Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Bank-nedtur vælter ikke Radio Limfjord
Mandag 27. juni 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det lokale pengeinstitut på Mors, Fjordbank Mors, er under afvikling og er blevet overtaget af statens 'skraldespands-selskab', Finansiel Stabilitet. Fjordbank Mors har hidtil været Radio Limfjords bankforbindelse, og Radio Limfjord kommer til at tabe penge på konkursen, men radioens egenkapital er placeret i forskellige pengeinstitutter, så det får kun umiddelbart en lille betydning for radioen. Det oplyser Radio Limfjords økonomi- og salgschef, Lars Wolf, i dag til radionyt.com.
"Det vælter ikke Radio Limfjord. Det kommer heller ikke til at gå ud over vores surt opsparede egenkapital. Vi var forberedte, så vi havde allerede for længst placeret pengene i en hel del forskellige pengeinstitutter," siger Lars Wolf og kalder det rettidig omhu.

Og Radio Limfjord har en sund økonomi. I de 24 år radioen har sendt, har der været overskud hvert år. Der er ganske vist foretaget en række investeringer i årenes løb, men Lars Wolf understreger, at der hvert år er lagt noget til side.

Havde alle radioens midler stået i Fjordbank Mors, villa radioen have mistet alt over 750.000 kr.

"Vi mister lidt," fortæller Lars Wolf. For at have midler nok til radioens cash flow har man haft en beholdning på over 750.000 i den lokale bank, men det er "ikke noget der kommer til at tage et års overskud", forsikrer Lars Wolf.

Til gengæld er økonomichefen ikke glad for situationen på lokalsamfundets vegne, og han erkender, at der også er en mulighed for at radioen kommer til at miste omsætning.

Et lokalt bankkrak og en stribe landbrug og virksomheder, der mister store summer, er både trist og tragisk, siger Lars Wolf. Det berører mange af radioens kunder og lyttere, og vil komme til at gøre ondt i lokalsamfundet.

"Jeg tror og håber ikke, at det kommer til at gå ud over vores omsætning, men jeg kan ikke afvise, at det får lidt betydning for os på sigt", siger Lars Wolf. Han peger samtidigt på, at 2/3 af radioens lyttere bor udenfor Mors, og derfor kommer en god del af radioens omsætning også fra lyttere og kunder udenfor øen.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -