Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kampagne fortæller om de gode sider af Sydhavsøerne
Onsdag 31. august 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio SydhavsØerne har netop lanceret en større kampagne, der har til formål at sprede glade historier om landsdelen kendt som 'Sydhavsøerne'. Kampagnen kaldes 'Fan af SydhavsØerne', og leveres blandt andet som promospots i radioen.
Idéen er mere end et år gammel, og opstod da radioens folk lagde mærke til, at der var rigtig mange mennesker der havde positive ting at sige om landsdelen – men at mange af disse ofte drukner i mere negative historier. Det ville de derfor gøre op med, med baggrund i en holdning om, at det må kunne gøre noget godt ved humøret og selvopfattelsen, hvis de spredte lidt mere kærlighed til landsdelen.

Kampagnen er primært båret af en del promospots i radioen, hvor flere lokale mennesker i små klip fortæller hvorfor de elsker at bo på Sydhavsøerne - og der er masser af interessante, sjove og overraskende udtalelser. De små lokale historier indgår simpelthen som en del af Radio SydhavsØerne imaging – der på en kraftfuld måde styrker opfattelsen af radioen som 'lyden af Sydhavsøerne', gennem inddragelse af lokale stemmer, lokale meninger og lokale steder.

Udover udbredelse i radioen, vil projektet også blive suppleret af avisannoncer og bannerannoncer, der samtidig viser et foto af en ægte fan af landsdelen Sydhavsøerne.

Projektet har desuden sin egen side på Facebook, hvor man kan klikke på 'synes godt om', og dermed vise sin støtte til landsdelen.

Projektet er så vidt vides, det første i landet der så markant og intensivt markedsfører en landsdel indenfor egne grænser, og viser samtidig en af radiomediets styrker – nemlig at formidle den passion lokale mennesker har, når de fortæller om de bedste sider af det sted de bor.

Radiochef Kim Nielsen er én af dem der har været ude og tale med lokale mennesker, og han fortæller at der stadig er udtalelser 'på lager', som vil blive lanceret i løbet af efteråret, og at radioen snart går på gaderne igen, for at optage endnu flere positive historier om landsdelen.
Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'
  · Christoffer Emil Bruun bli'r ny redaktør
  · Ny reportageserie om fam. Pitzner på Zulu
  · Discovery køber op  · -