Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ole Mølgaard til Radio 100
Torsdag 1. september 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
For kort tid siden ansatte Radio 100 Rune Born Schwartz som programchef på stationen og nu går endnu en tidligere DR-mand til Radio 100. Det sker når tidligere kanalchef fra DR, Ole Mølgaard, indtræder i bestyrelsen for moderselskabets New FM.
New Radio og Radio100 opruster med fremtrædende radiomand i bestyrelsen

Ole Mølgaard har i en årrække været ansvarlig for DRs radioindhold og strategi, og har været hovedkraften bag institutionens multikanalstrategi. Ole Mølgaard forlod DR, da det blev besluttet at DR skulle have et mere snævert indholdsmæssigt fokus og DR ikke længere skulle være optaget af at nå alle dele af befolkningen. Det skriver Radio 100 i en pressemeddelelse.

”Jeg er meget glad for at Ole har sagt ja til at indtræde i New Radios bestyrelse. Ole skal hjælpe med at styrke vores hovedbrands og ikke mindst har jeg stor tiltro til at han kan hjælpe os med den fremtidige udvikling af vores multikanalstrategi.” siger adm. direktør Jim Receveur og fortsætter: ” New Radio driver allerede Radio100 og Radio Soft og for at sikre virksomhedens forsatte succes i det danske radiomarked er det afgørende at vi introducerer nye kanaler til nye målgrupper på både FM, DAB, kabel, Og også at vi henvender os med indhold til danskerne som de ikke tidligere har fået fra kommercielle radiostationer”.

Ole Mølgaard selv siger: ”Jeg er glad for at kunne deltage i udviklingen af New Radio. Virksomheden har et meget stort brandpotentiale, og et stærk fokus på at udvikle radiomediet.”


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'
  · Christoffer Emil Bruun bli'r ny redaktør
  · Ny reportageserie om fam. Pitzner på Zulu
  · Discovery køber op  · -