Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Marianne Bugge ny formand for Radiodays
Mandag 5. september 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sekretariatsleder for brancheforeningen Radioerne, Marianne Bugge Zederkof, er blevet valgt som ny formand for Styregruppen i Radiodays. Hun erstatter Merethe Eckhardt, der forlod DR tidligere på året. DRs nye radiochef Tor Arnbjørn er ny i Styregruppen. Samtidigt går det godt med forberedelserne til Radiodays.
”Nu kigger vi fremad og glæder os over, at billetsalget til såvel Radiodays som Prix Radio lige nu ligger over det normale – så jeg forventer, at vi får udsolgt med 350 personer til konferencen og aftenfesten. Vi glæder os over, at arrangørerne bakker massivt op, og et godt billede af det er, at SBS Radio er tilbage som medarrangør og stiller med det næststørste hold deltagere nemlig flere end 30 radiofolk”, siger Christian Kjeldsen og fortsætter:

”To ting kan drille os og det er Folketingsvalget og samfundsøkonomien, men vi har lavet nogle tiltag i forhold til programlægningen for at gardere os. Vi ved godt, at vi ikke får nogle svar fra politikerne om deltagelse før efter valget og vi ved også godt, at mange af de nyhedsfolk, der dækker valget, ikke tænker i Radiodays baner lige nu og derfor har vi også sikret os, at der er plads til disse, når valgtågerne er lettet og hverdagen indfinder sig igen. Når det gælder økonomien handler det om, at vi passer på og vender hver en krone”.

Der er solgt cirka 250 billetter til dette års Radiodays, og det betyder, at der er 100 billetter tilbage. Billetsalget og programmet findes på www.radiodays.dk.

Radiodays Styregruppen består af Frederik Meyer (SBS Radio), Jim Receveur (Radio 100), Marianne Bugge (Radioerne) og Tor Arnbjørn (DR).Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Ny 'Viaplay Original' med Thomas Bo Larsen - premiere på TV3 og Viaplay til foråret
  · Josefine Høgh bliver ny vært på DR Sporten
  · Fem unge flytter sammen i 'Roomies'
  · Ny sæson af serie om elitesoldater
  · Dokumentar: En gave fra himlen - eller for godt til at være sandt?
  · Ny DR2-serie: Ranes Museum
  · TV 2 Zulu har skiftet brand
  · Bellaiche forlader 'Go'aften Dammark'
  · DR kan vise kvindefodbold frem til 2023
  · Christian Rank bliver ny dramachef i DR  · -