Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Prix Radio - større end nogen sinde
Mandag 5. september 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Prix Radio – Danmarks Officielle Radio Priser – der uddeles lørdag den 1. oktober 2011 på Crowne Plaza Hotel i Ørestaden, bliver større end nogensinde før. Flere end 180 nomineringer er der kommet ind, og nu går juryerne i gang med at finde finalisterne og vinderne. Derrick Wilkie fra Radio 100 er ny formand for hovedjuryen.
”Der er VÆLTET ind med elektroniske nomineringer og der er stor spredning i kategorierne. Det bliver en meget, meget spændende proces, der venter såvel hovedjuryen som fagjuryen”, fortæller Chrsitian Kjeldsen. Han arbejder nu på højtryk sammen med hovedjuryen, der består af Marianne Bugge (Radioerne), Jesper Dein (DR), Derrick Wilkie (Radio 100) og Dennis Ravn (SBS Radio) med at få sammensat fagjuryerne. Det sker de kommende dage og herefter går juryerne i gang med at votere.

”Vi forventer, at afstemningerne er færdige og finalisterne er klar på hjemmesiden i løbet af de næste par uger. Vi lægger dem op, som juryerne bliver færdige”, fortæller Christian Kjeldsen.

Aftenfesten i år bliver større og bedre end nogen sinde før lover arrangørerne.

”Aftenen starter med champagne, herefter tager man plads ved runde otte mands borde i balsalen. Vi starter med forret – herefter de første 8 priser. Så kommer hovedretten efterfulgt af de sidste 7 priser. Og så slutter vi af med dessert før, at der bliver dans til DJ”, fortæller Christian Kjeldsen.

Man kan godt købe billet til Prix Radio uden at deltage i selve Radiodays. Det sker på www.radiodays.dk og billetterne koster 500 kr. inkl. moms.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn
  · DR1 lyser i Mørke
  · Tre nye fiktionsserier på TV 2 til efteråret
  · Alle kampe i VM i fodbold på TV 2 Play  · -