Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Facebook - nu med radio
Onsdag 28. september 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Der er gode nyheder for radiobranchen fra Facebook. En del af Facebooks nye timeline-koncept indebærer nemlig, at nye opdateringer vil gøre det muligt at tilbyde meget mere radio og flere musiktjenster via det populære social medie.
I en fragmenteret mediehverdag arbejder alle de traditionelle medier hårdt på at positionere sig, for at være synlige og for at være tilgængelige på så mange platforme som muligt. Det gælder både aviser, radio og tv.

På en f8 konference i San Francisco er der kommet gode nyheder for radiobranchen fra Facebook-chef Mark Zuckerberg. Det skriver norske Radioassistant.com med Radio-Info som kilde.

En opdatering af Open Graph, som står for integrationen af medier på Facebook, giver adgang til musik- og radiotjenester som Spotify, Rhapsody, Slacker Radio, RDIO og MOG samt Clear Channels musikstreamingtjeneste iHeartRadio.

Slacker Radio er ny på Facebook. Det er en radiostreaming-tjeneste, som iflg. Facebook gør det nemmere at dele musik og finde ny musik.

For brugere i USA vil der være fem radiostationer, som indgår et bredere samarbejde gennem Facebook. Radiostationerne der bliver tilgængelige gennem Facebook - som fx. WQHT i New York og KPWR i Los Angeles - bliver kloner af de 'ægte' radiostationer. Forskellen er, at brugerne får 100 pct. kontrol og selv kan bestemme, hvilke sange og jingler der skal spilles.

Facebook får dog også kritik for den nye 'Timeline'. Flere medier har fjernet deres 'Like'-knapper, fordi de føler at Facebook nu er gået for vidt. Spørgsmålet er så, om Facebook skal være en del af radiostationernes mediestrategi eller ej .


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Ny dramaserie på DR Ultra
  · DR Dokumentar tjekker 'De dyre direktører'
  · Piv Bernth stopper som dramachef i DR - tre producenter stopper også
  · TV 2-julekalender med magi og sang bag lågerne
  · 'Samme tid næste år' - nyt livsstilsprogram
  · Landskamp blev mest sete udsendelse - nogensinde - for Discovery Networks
  · Norge: Alene en hel vinter i de norske fjelde
  · Simon Talbot gør grin med svenskerne i nyt show på Comedy Central
  · Ny aftale betyder mere nordisk drama
  · DR henter tv-chef i Sverige  · -