Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyt dagligt satireindslag i P1 Morgen
Mandag 3. oktober 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra i morgen tirsdag den 4. oktober udvider P1 Morgen redaktionen med to nye medlemmer. Omar Marzouk og Anders Lund Madsen vil mandag-torsdag morgen på skift assistere redaktionen i arbejdet med at få styr på de mange nyheder.

Tre gange hver morgen, fem minutter før Radioavisen, dvs. kl. 6.55, 7.55 og 8.55, vil de to nyhedskonsulenter, som deres officielle titel bliver, på skift hjælpe lytterne gennem dagens nyhedsbillede. Med deres personlige vinkler - og endnu mere personlige fortolkninger - skal de hjælpe lytterne til en bedre - eller i hvert fald anderledes - forståelse af, hvordan verden hænger sammen. På godt og ondt. Og med humor.

Når de to nyhedskonsulenter holder fri om fredagen, byder P1 Morgen på mere satire, med 'I hegnet' som dermed holder flyttedag fra torsdag morgen.

"Vi er jo glade for satire på P1 - og ikke mindst fordi vi normalt bevæger os på mere seriøs grund, bliver det dejligt befriende at få andre øjne og ører på det, vi går og laver og sender til lytterne," siger redaktionschef i DR Nyheder Judith Skriver.

"Jeg er sikker på, at lytterne vil have godt af at blive rusket lidt ud af vores sædvanlige måde at tænke og se nyhederne på. Og glider det ned med et grin, er det ikke den værste måde at starte morgenen på," siger Judith Skriver.

Når Omar Marzouk ikke er nyhedskonsulent i P1 Morgen, arbejder han som stand-up-komiker.

Anders Lund Madsen supplerer sit job hos P1 Morgen med sit andet arbejde hos DR - nemlig som vært på tv-programmet 'Det Nye Talkshow'.Foto: Omar Marzouk og Anders Lund Madsen er klar med satire på P1 Morgen fra den 4. oktober. (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'  · -