Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


BFE udvides med 'Digitalt Radio Forum'
Mandag 10. oktober 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
"Nu har vi været med til at løbe DAB og digital radio i gang, og det er nu det rigtige tidspunkt, at foreningen DAB Danmark kommer ind i BFE-regi i den fremadrettede, digitale teknologiske kontekst." Sådan siger specialkonsulent og seniorrådgiver Carsten Corneliussen (foto) fra DR, som hidtil har været sekretariat for DAB Danmark.
I erkendelse af at det ikke 'kun' drejer sig om DAB-radio ændres navnet, og Digitalt Radio Forum bliver en enhed under BFE-paraplyen, hvor alle involverede i værdikæden kan samles om bordet. Det oplyser BFE (Branchen ForbrugerElektronik) i et nyhedsbrev.

"BFE har i forvejen en stærk position som talerør - derfor er der masser af synergi i, at Digitalt Radio Forum bliver en del af BFE," siger branchedirektør Kurt Frausing.

Han tilføjer, at det sker efter samme model, som bruges på BDM, Branchen DigitaleMedier, som også er et forum under BFE.

Der blev solgt 240.000 DAB-radioer i 2010, og BFE forventer at der vil blive solgt yderligere 260.000 mere i år. Ydermere bygges DAB-funktionen ind i flere og flere musikanlæg og bilradioer, ligesom der findes adaptere til 'gamle' anlæg. Hertil kommer alle de digitale radiomuligheder, der ligger i smartphones, Wi-Fi og internet. Det siger iflg. BFE alt sammen noget om, hvor stærkt udviklingen går.

Et område, som ikke mindst DR's store satsning på digital radio, ventes at sætte yderligere skub i, hedder det til slut fra BFE.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'
  · Christoffer Emil Bruun bli'r ny redaktør
  · Ny reportageserie om fam. Pitzner på Zulu
  · Discovery køber op  · -