Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR Østjylland får ny redaktionschef
Mandag 10. oktober 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Martine Liv Kambskard bliver ny redaktionschef på DR Østjylland, efter at Jens-Ole Winther er blevet tværgående chef i DR Danmark. Hun kom første gang til DR i 2002, hvor hun begyndte som praktikant på DR Midt & Vest. Siden er Martine Liv Kambskard steget i graderne, og i dag mandag den 10. oktober er hun begyndt som ny redaktionschef hos DR Østjylland.
"Det glæder jeg mig utrolig meget til. Det er spændende, og jeg er selvfølgelig meget glad," siger den nyudnævnte, 32-årige chef.

Martine Liv Kambskard kommer fra en stilling som redaktionssekretær på DR Østjylland, som hun har bestredet siden september 2010. Fra at skulle tage de meget konkrete, journalistiske beslutninger om dagens historier, får hun nu et mere overordnet og langsigtet ansvar for
stationen.

Siden praktiktiden i de tidlige 00'ere har Martine Liv Kambskard været rundt i flere forskellige DR-stillinger i Jylland. Hun har blandt andet arbejdet som sportsreporter på DR Midt & Vest og leveret historier til 'Sport på 3'eren', ligesom hun har erfaring som nyhedsvært.

Undervejs har hun brugt tid på at udbygge sin oprindelige journalistuddannelse fra Syddansk Universitet med en kandidatgrad i journalistik (cand. public), hvor hun blandt andet har taget fag i ledelse.Foto: Martine Kambskard er ny redaktionschef for DR Østjylland. (Fotograf: Kasper Mosholm Thulstrup)Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn
  · DR1 lyser i Mørke
  · Tre nye fiktionsserier på TV 2 til efteråret
  · Alle kampe i VM i fodbold på TV 2 Play  · -