Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Spil Nyt Dansk Dag' på Aarhus Lokalradio
Onsdag 26. oktober 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I morgen torsdag den 27. oktober er det 'Spil Dansk Dag' over hele landet. Også i Aarhus, hvor Mediehus Aarhus præsenterer danske bands og solister hele dagen. Det sker under overskriften 'Spil Nyt Dansk Dag', hvor blandt andre Jøden, Like A tiger, Nuja og Flow Killers spiller dansk musik af den nyeste slags.
Mediehus Aarhus fejrer de lokale kunstnere ved at sende direkte på Aarhus Lokalradio - 98.7 kl. 09 - 17 . I dette tidsrum vil vidt forskellige lokale navne optræde med deres musik.

Fra kl. 13 til kl. 15 samsendes Spil Nyt Dansk dagen også på fjernsyn, når Aarhus Lokaltv - ALT sender direkte fra arrangementet på Mediehus Aarhus. Samtidig kan både radio og tv udsendelserne følges direkte gennem hele dagen på Mediehusaarhus.dk og på Facebook.

"Vi vil gerne være med til at hylde den danske musik i alle dens afskygninger, og vi har derfor forsøgt at sætte et spændende program sammen, hvor den røde tråd er, at musikken er ny, den er dansk og den er fra Aarhus," fortæller Søren Højlund Carlsen, der er leder af Mediehus Aarhus.

I alt vil 16 navne optræde i løbet af dagen i et stort tv-studie på Mediehus Aarhus i Jægergårdsgade 152. Her er der gratis adgang for publikum hele dagen, hvor man kan gå til og fra de mange optrædener.

"Vi håber, at vi - både live, på radioen og i fjernsynet - kan være med til at åbne lytternes ører for det næste store navn og den nye udvikling i dansk musik. Vi glæder os i hvert fald rigtig meget til at præsentere en masse ny dansk musik til Spil Dansk Dagen," siger Søren Højlund Carlsen.

Spil Dansk Dagen på Mediehus Aarhus er støttet af KODA og er arrangeret i samarbejde med Rap Akademiet og Det Jyske Musikkonservatorium.

Spil Dansk Dagen finder sted i morgen torsdag den 27. oktober, og der er omkring 1.000 musikarrangementer fordelt over hele Danmark. Alle de største toneangivende danske musik- og kulturorganisationer er hvert år med til at arrangere Spil Dansk Dagen i samarbejde med KODA. Man kan læse mere på spildansk.dk, og for flere oplysninger om arrangementet på Mediehus Aarhus kan man besøge mediehusaarhus.dk .


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf