Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Dagligt program for aktiespekulanter
på Radio 24syv

Mandag 31. oktober 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Hver dag mellem kl. 9 og 10 vil Radio 24syv levere aktiespekulation for åben mikrofon i programmet 'Millionærklubben'.

Skal der købes? Skal der sælges? Og ikke mindst: Hvorfor – og hvor kan der tjenes nogle hurtige penge? Det er nogle af de spørgsmål, der sættes fokus på i 'Millionærklubben' hver formiddag - alle hverdage - kl. 09.05-10.00 på Radio 24syv.

'Millionærklubben's værter ser det hele først, hver morgen når fondsbørsen åbner kl. 9, og de er ikke blege for at dele deres viden med lytterne – eller at rykke på en god handel, skriver Radio 24syv i en pressemeddelelse.

Sammen med gæster i studiet og lyttere, der er med på telefonen, sidder værterne og diskuterer, analyserer og handler aktier og andre værdipapirer i real time, og hvis de ser deres snit til det, slår de til og kaster penge efter det, de tror på; fra aktier til obligationer, fra commodities til short selling og swing trading. Det kan gå godt, det kan gå galt. Det bliver som at være der selv.

Og lytterne, som også er velkomne som medlemmer af 'Millionærklubben', kan ringe ind og give deres besyv med.

'Millionærklubben' består af partner i rådgivningsfirmaet Kontrabande, journalist og forfatter Sune Aagaard – senest aktuel med den anmelderroste bog ”Wall Street” om millionæren og investeringsrådgiveren Per Wimmer – og journalist Pernille Enggaard, som i sin tid startede som erhvervsjournalist på Børsen sammen med Sune Aagaard. Og så aktieanalytikerne Lau Svenssen og Søren Adelvard, der tilsammen har prøvet alt indenfor handel med og rådgivning om værdipapirer. De to sidstnævnte bestyrer den pose penge, som 'Millionærklubben' har fået stillet til rådighed til at handle på markedet med, fra dag til dag, fra måned til måned, fra år til år.

"Finans- og erhvervsstoffet er det mest interessante i mediebilledet lige nu. Markedet er som en fortløbende thriller, og 'Millionærklubben' er en fantastisk måde at forløse det på. Det er en kendt sag, at man skal fiske i rørte vande, og i et marked som svinger op og ned i en grad som vi ser nu, er der penge at tjene for vakse spekulanter – hvilket gør programmet yderst interessant. Samtidig håber vi at kunne åbne folks øjne for, hvordan handel med værdipapirer rent faktisk foregår, så det ikke forbliver en okkult videnskab forbeholdt bankerne,"” siger kanalchef Mads Brügger.

'Millionærklubben' produceres af Berlingske Business.


Foto: Fra venstre: Søren Adelvard (inkarneret daytrader og ansat i Saxo Bank og e-trade), journalist Sune Aagaard, journalist Pernille Enggaard, der begge har en fortid på Børsen og sidst aktieanalytiker Lau Svenssen (kendt aktieskribent fra Berlingske Business). (Fotograf: Klaus Vedfeldt)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf