Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Per Stig om Radio 24syv: "Godt fra start"
Tirsdag 1. november 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Tidligere kulturminister Per Stig Møller, der er den politiske arkitekt bag den nye Radio 24syv, er meget tilfreds med den nye radiokanal. Han synes, at 24syv fik en stærk start. Også direktør for Radio 100, Jim Receveur, er imponeret og siger, at 24syv har fået en flyvende start. "Jeg kunne ikke have gjort det bedre selv," udtaler Receveur.
"Jeg synes, det er en stærk start. De [Radio 24syv /red.] er oppe mod et af Danmarks Radios bedste produkter, nemlig P1 Morgen, og så har de lavet en morgenflade, der er meget dynamisk, de er gode både til breaking news og til at følge op på breaking news," siger Per Stig Møller (Kons) til Berlingske.dk om den nye Radio24syv.

Han synes, at den nye radiokanal stemmer godt overens med det, han havde håbet og forventet for den nye licensfinansierede public service radiokanal,

"Det har været meget opmuntrende. Det ser lovende ud med det hold, de har sat, og der er satset på nytænkning," siger Per Stig Møller, der selv plejer at lytte til P1.


Radio24syv fik flyvende start

"Jeg kunne ikke have gjort det bedre selv," udtaler Jim Receveur til Journalisten.dk om Radio 24syvs første dag i æteren.

Han synes, at det fungerede rigtigt godt, da man i åbningsprogrammet spurgte, om der var nogen derude, der lyttede med; det skabte en kontakt til lytterne, mener Receveur.

"Her til morgen var det også supergodt. De havde en af Danmarks bedste gæster, Helle Thorning-Schmidt, i studiet, og interviewet var rigtig godt. De startede blødt og endte med at tale om tør finans. Den start bliver svær at leve op til," siger Jim Receveur.
Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn
  · DR1 lyser i Mørke
  · Tre nye fiktionsserier på TV 2 til efteråret
  · Alle kampe i VM i fodbold på TV 2 Play  · -