Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


ANR præsenterer det største 'Julebal'
Fredag 4. november 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Action House i Løkken lægger hus til, når nordjyske ANR holder julefest for lytterne. Og det bliver ikke bare det største nogen sinde, det bliver Nordjyllands største julefest. Det er 'Julebal 2011' lørdag den 26. november fra kl. 21.
ANR har i år valgt at gøre Julebal endnu større. Hele Action Houses gokarthal bliver ryddet, og ANR sætter en stor scene op i det 3.000 kvadratmeter store lokale.

ANR har til lejligheden hentet nogle af landets største navne til Nordjylland, og i løbet af aftenen og natten sørger Carpark North, Burhan G, Outlandish, Ankerstjerne, Svenstrup & Vendelboe, NABIHA, Niarn, USO, Joey Moe samt Hampenberg & Brown feat. Yepha for den musikalske underholdning ved Julebal 2011.

"Vi har ønsket at gøre Julebal større og give endnu flere mulighed for at opleve musikken til vores fest. Action House i Løkken var en oplagt samarbejdspartner, og med en stærk line-up forventer vi os meget af arrangementet," siger ANRs eventmanager Henrik Henneberg.

ANRs værter, Geo, Skovmand, Høyer og Søren, binder hele showet sammen.

ANR har indgået aftale med Nordjyllands Trafikselskab, som sætter ekstra busser ind om aftenen og natten til og fra Løkken. Når billetten til Julebal 2011 er betalt, er der gratis transport med NT i hele deres net af busser til klokken 6 søndag morgen.

Billetterne koster 175 kroner plus gebyr og kan købes i alle Marcus-butikker i Nordjylland samt online på anr.dk via Nordjyske Fordele.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · 'Søskendes hemmelige verden' på DR1
  · Ny Zulu-satire: 'Er vi der ikke snart'
  · Bamse går til filmen
  · Nu vender 'Historien om Danmark' tilbage
  · Ny vært på TV 2 News
  · TV 2-serie om alternativ behandling
  · DR markerer 500-året for reformationen
  · Ny DR2-serie: Bertelsen på Shikoku 88
  · 'Den store bagedyst' er tilbage
  · Nyt bogprogram på DR K  · -