Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Simon Kvamm vil drikke fyraftensbajere på Radio 24syv fredag aften
Onsdag 9. november 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fredage fra kl. 18 til 20 er der fredagsstemning på Radio 24syv, når Simon Kvamm åbner døren til kulturens baglokale og drikker fyraftensbajere med kolleger fra musik-, film- og satire-miljøet.
Ingen tidsplan og intet mål: Syv kort med syv emner er det eneste, Simon Kvamm og hans kolleger har imellem sig i radioprogrammet 'Simons Syvkabale'. Det skriver Radio 24syv i en pressemeddelelse.

Emnerne kan spænde lige fra tunge sager som 'mine forældre dør jo en dag' til lettere emner som 'bedste Oasis-sang'.

Gæsterne er folk fra kulturlivet, som Simon Kvamm enten kender eller er inspireret af, eksempelvis musikerne Søren Huss og Liam O’Connor, komiker Frank Hvam og filminstruktør Michael Noer.

Måske går kabalen op, så det passer med to timers radio. Måske gør den ikke, og så må de medvirkende slå tiden ihjel med et spil Pukemaster. Sådan er det med kabaler; de går bare ikke altid op, lyder det videre fra 24syv.

I programmer bliver der også plads til almindelig fredagsløssluppenhed. Således byder 'Simons Syvkabale' hver fredag på faste indslag som fx 'Pretzmanns dagbog' og 'Ring til en gammel ven'.

Om programmet siger vært og idémand Simon Kvamm: "Jeg har egentlig altid drømt om et radioprogram som det her. Dels at lave det, for jeg tror det bliver slemt hyggeligt. Men sgu lige så meget at lytte til det, for jeg tror der kan komme noget særligt ud af en sammenkomst af gode kolleger, når vi for en gangs skyld ikke skal skynde os at nå en konklusion, og præmissen er, at man godt kan snakke alvorligt om sjove ting og sjovt om alvorlige ting".

'Simons Syvkabale' sendes første gang på fredag den 11. november mellem 18 og 20 på Radio24syv. Kolleger i studiet bliver komiker og manusforfatter Rune Tolsgård (Svedbanken, Drengene Fra Angora) og sanger og sangskriver Tobias Kippenberger (The Floor Is Made Of Lava).


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn
  · DR1 lyser i Mørke
  · Tre nye fiktionsserier på TV 2 til efteråret
  · Alle kampe i VM i fodbold på TV 2 Play  · -