">
Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lukning af Unga Bunga var "misforståelse"
Fredag 11. november 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I forgårs forlød det, at P3-programmet 'Unga Bunga' fredag aften skulle nedlægges. Blot 24 timer senere havde en Facebook-gruppe, der protesterede over lukningen hele 7.000 medlemmer. Og i dag siger redaktionschef for P3, Ann Lykke Davidsen, at "det har aldrig været vores intention at lukke programmet."


Sidste udgave af Unga Bunga var ellers berammet til fredag den 25. november kl. 18, men i dag oplyser Ann Lykke Davidsen, at Unga Bunga vender tilbage fra den 6. januar - stadig med Le Gammeltoft som vært - men med ny og reduceret sendetid. Programmet er blevet henvist til fredag aften kl. 21-24.

"Det har aldrig været vores intention at lukke programmet. Det er en misforståelse. Sandheden er, at Divisionsforeningen og de øvrige parter omkring superligaaftalerne har besluttet sig for, at der skal sendes kampe i superligaen fredag aften klokken 19. Det skal P3 rapportere fra, men det kommer desværre i karambolage med sendetidspunktet for fredagens Unga Bunga. Det betyder, at der er justeringer af sendetiderne, men det betyder IKKE at Unga Bunga lukker," siger Ann Lykke Davidsen

Ann Lykke uddyber overfor radionyt.com: "Mht. Superliga fodbold, så er P3 også en kanal med forpligtigelse til at sende det sport vi er så heldige at få rettigheder til. Sport på P3 er meget populært og - lige såvel som musik - har det altid haft en stor plads i vores sendeflade.

Vi ved at mange lyttere tuner ind på kanalen for at lytte til sport - så derfor begræder vi ikke denne Public Service forpligtigelse.

Det er selvfølgelig ærgerligt når det skubber til noget så populært og følsomt som Unga Bunga"

Når der ikke er Unga Bunga i december hænger det sammen med andre ting.

Ann Lykke Davidsen forklarer: "Grunden til at der ikke er Unga Bunga i december er, at vi - sædvanen tro - laver en del om i vores sendeplan i december. Vi prøver nye værts-konstellationer af, andre skal udvikle, og/eller sende noget helt andet end de normalt sender, og nogle skal have holdt ferie."


Facebook-gruppen til bevarelse af Unga Bunga kan findes her:
https://www.facebook.com/RedUngaBungaFoto: Le Gammeltoft - vært på P3-programmet Unga Bunga. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · USA: 'Homeland' slutter efter sæson otte
  · Nordisk tv-dramasamarbejde giver seerne adgang til nye dramaserier
  · Kan kendte mennesker have dårlige dage?
  · Ny TV 2 Zulu-serie solgt til udlandet
  · TV 2 klar med ny, stor e-sport-rettighed
  · Så er der igen bingo på TV 2
  · Børn ser mere DR end for 10 år siden
  · Ny sæson af 'Perfekte Steder'
  · Blachman på skemaet
  · Ny komedieserie på DR Ultra: 'Danmarks Største Youtuber'  · -