Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Tilfredshed med Radio 24syvs lyttertal
Onsdag 30. november 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De første officielle lyttertal for Radio 24syv er nu offentliggjort. Stationen har en share (markedsandel af al radiolytning) på 1.8 pct. og et ugentligt lyttertal (reach) på 492.000. Direktør Jørgen Ramskov er meget tilfreds med tallene.
Radio 24syv er nu - efter nogle uger - blevet enige med DR om, hvordan betalingen for at være med i Gallups Radiometer-målinger skal fordeles. Men parterne er også enige om, at man ikke vil oplyse de økonomiske detaljer for aftalen.

Og de nye tal fra Gallup i dag viser så, at Radio 24syv står for 1.8 pct. af den samlede radiolytning i Danmark. Den viser også, at den nye radiostation har en ugentlig reach (dækning) på 10.4 pct. - det vil altså sige, at i løbet af en uge, lytter 1/10 af alle danskere til Radio 24syv.

Jørgen Ramskov siger til radionyt.com, at man på radioen er meget tilfredse.

"Lyttertallene viser, at vi er kommet langt bedre fra start end forventet. Vi vidste, at indtrængning på radiomarkedet er en vanskelig proces; det er svært at flytte lyttevaner, og vi præsenterer et helt nyt koncept for taleradio. I det lys er vi meget tilfredse med en dækning på 10 pct, og en share på 2 efter at danskerne kun har haft 4 uger til at finde Radio24syv. Men vi er også yderst ydmyge. Det er som sagt kun tal for 4 uger og vi har et langt sejt træk foran os"

Ramskov vil ikke kommentere på, hvordan de forskellige sendeflader klarer sig rent lyttertalsmæssigt. "Det er efter min mening ikke seriøst med kun 4 ugers lyttertal i bagagen. Vi har det lange lys på og har tålmodigheden til at udvikle vores programmer. Vi har haft en forventning om at nå en markedsandel på min. 2 pct. efter december 2012 – den har vi foreløbig nået, og nu vil vi fokusere på, at styrke det vi allerede har i sendeplanen," siger Jørgen Ramskov.

Radio 24syv vil ikke ændre noget i programlægningen på baggrund af lyttertallene.

"Vi ændrer i hvert fald ikke noget på baggrund af 4 ugers lyttertal. Vi har 6 måneders indløb på sendeplanen - inden vi skal opfylde de fastsatte krav til vores udsendelser, som er fastsat i sendetilladelsen. Så vi tager løbende stilling og vil for alvor fokusere på evt. ændringer i løbet af foråret."

Jørgen Ramskov tilføjer, at man ikke opstiller nye mål for lyttertal.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf