Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 24syv er en berigelse
Torsdag 15. december 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Professor i medieledelse ved CBS, Anker Brink Lund, - der ellers er passioneret P2-lytter - synes at Radio 24syv har formået at berige lydbilledet med raske kombinationer af P1-emner og P3-form.
Anker Brink Lund har været ramt af en virus, og har dermed haft god tid til at se og lytte tv og radio i nogen tid - særligt i dagtimerne - og det har han begået en klumme om i Berlingske i dag.

Han skriver: "Det var på ingen måde sundhedsfremmende. Især min febrile zapning mellem fjernsynets dødssyge marginalkanaler står tilbage som en rystende oplevelse. Jeg fik derfor hurtigt nok af de levende billeders fjollede ligegyldigheder, og kastede mig i stedet ud i lydradioens endeløse miks af mangfoldig musik og enfoldig snak."

Sådan.

Og det første Anker Brink Lund kastede sig over var Radio 24syv. Udgangspunktet for Anker Brink var en vis skepsis, idet han var meget mopset over, at 24syv overtog pladsen på FM-båndet fra P2.

Men Anker Brink måtte - modvilligt - erkende, at Radio 24syv ikke var eller er så tosset. Især fremhæves programmer som 'Millionærklubben' og 'Cordua & Steno' som begge - iflg. Anker Brink - rummer "genuin fornyelse", og hvor der er "fin balance mellem vidende værter i studiet og relevant inddragelse af lyttere via telefonen."

Derimod er Anker Brink ikke imponeret over nyhedsformidlingen på den nye radiokanal. Der er ikke sket nogen produktudvikling, og Anker Brink hæfter sig særligt ved de mange irriterende gentagelser.

Heller ikke natfladen på Radio 24syv får topkarakter. Den trænger til "en kærlig hånd", mener medieprofessoren.

Men i hovedtrækkende, altså rosende anmeldelse af Radio 24syv.

Anker Brink Lund er også glad for Radio Klassisk, og konstaterer at - alt i alt - "må ændringerne i FM-universet kort sagt siges at være en succes. Nu mangler vi så bare, at DR og radiobranchen gør en aktiv indsats for at promovere DAB-plus teknologien, så alle danskere kan få fremtidssikret lydkvalitet. Ikke kun de sengeliggende, men også de mange, der kun hører radio i bilen."Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf