Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Juleradio på DR Mama
Fredag 16. december 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra på mandag den 19. til og med den 26. december vil Margaret Lindhardt og Thomas Skov Gaardsvis hver dag kl. 14-17 sende programmet ’Julehilsen fra Amager’ på Mama Radio.

Thomas Skov Gaardsvig har fået sit største ønske opfyldt til jul: ”Jeg har fået lov til at lave radio med en af de allerstørste stemmer, vi har herhjemme. Nemlig Margaret Lindhardt, der siden 1995 har lavet ’Giro 413’.”

Sammen skal de lave ’Julehilsen fra Amager’ på DRs nye DAB- og netradiokanal - Mama Radio - fra den 19. til og med den 26. december, oplyser DR.

”Det bliver som at have følelsen af at være lige der, hvor man gerne vil være, med dem man gerne vil være sammen med”, siger Thomas Skov Gaardsvig.

I hvert program får de besøg af 'en kendt', der fortæller om sin jul. Gæsterne er bl.a. Joan Ørting, Peter Qvortrup Geisling og Anders Breinholt.

Margaret Lindhardt deler hjemmelavet nougat-nøddekonfekt ud og lærer Thomas at strikke. Og når det hele bliver lidt for jule-sødt, drysser Thomas Skov lidt ’Kidd’ ud over programmet. For nørrebrorapperen 'Kidd', "der ikk’ har lavet penge, men damer" og ryger lidt for mange joints kan sætte gang i studiet. Margaret Lindhardt læser den helt nye version af 'Peters jul' op, der har fået titlen 'Kidds jul'.

Lytterne får også mulighed for at synge med på de to værters julehit 'Den store pakke'.

Når 'Julehilsen fra Amager' er blevet sendt for sidste gang den 26. december, tager Emil Thorup over med 'Nytårsradio' - ligeledes kl. 14-17 - fra den 27. til 31. december. Her loves tip til en cool nytårsaften med alt, hvad det indebærer af nytårs-outfit, -playlist, -menu og løjer. Samt ikke mindst tip til, hvordan man undgår tømmermænd.Foto: Margaret Lindhardt og Thomas Skov. (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)

Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf