Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


ANR først med ny slags hitliste
Mandag 19. december 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den nordjyske radiostation ANR indgår nu samarbejde med IFPI Danmark om at sende 'Streaming Top-20', der viser danskernes mest aflyttede numre hos bl.a. TDC Play og WiMP samt den nye tjeneste Spotify.
Efter et par år helt uden eget hitlisteprogram vender hitlisternes verden tilbage til ANR i 2012, når radiostationen, som den første i landet, præsenterer Danmarks officielle 'Streaming Top 20'.

Listen er brancheorganisationen, IFPI Danmarks, officielle hitliste for streaming af digitale tracks ved tjenester som TDC Play og WiMP samt nytilkomne Spotify.

Streaming-listen er i virkeligheden Danmarks væsentligste og mest troværdige hitliste, idet streaming er langt større end download, oplyser ANR. Det kan man også se på, at der skal 300.000 streams til for at få guld, lyder det fra ANR’s musikchef Jan H. Jensen, der selv har taget kontakten til IFPI for at få Streaming Top-20 til Nordjylland.

Han glæder sig over, at ANR får lov at præsentere sine godt 200.000 nordjyske lyttere for listen hver weekend i programmet Hitstream.

Hos IFPI Danmark er der stor tilfredshed med, at 'Årets Kommercielle Radiostation 2011' nu sætter fokus på de numre, som masser af danskere vælger at lytte til hver dag.

"I Sverige og Norge er streaming af musik kæmpestort, og det tror vi også, det er på vej til at blive i Danmark. Derfor er vi også glade for, at ANR, som den første radiostation i Danmark, vælger at bruge den officielle streaming-hitliste i radioen," siger kommunikationschef hos IFPI Danmark, Lasse Lindholm.

'Streaming Top-20' vil kunne høres hver lørdag i Hitstream mellem 18 og 20 - eller søndag to timer senere - på ANR i Nordjylland, på anr.dk samt på ANR’s iPhone-app. Første gang er 7. januar 2012.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf