Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Slut med pinlig morgen-satire på P1
Tirsdag 20. december 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Anders Lund Madsen og Omar Mazouk stopper som 'nyhedskonsulenter' på DRs P1 Morgen. De to komikere skulle være med til at forny morgenfladen på P1 i forbindelse med lanceringen af konkurrenten Radio 24syv.
'Nyhedskonsulenterne' i P1 Morgen blev ikke den store succes. Tvært imod var mange lyttere stærkt utilfredse med de korte indslag, som blev betegnet som både pinlige og påklistrede. I begyndelsen var der tale om tre indslag lige før Radioaviserne kl. 7, 8 og 9,men for ikke så lang tid siden blev indslagene skåret ned til to - og flyttet til ca. 10 minutter i 7 og 10 minutter i 9.

"Vi vidste fra starten, at det ikke skulle fortsætte. Det var så at sige et eksperiment med indbygget ’fyring’, når pengene var brugt," siger Anders Lund Madsen til bt.dk.

Anders Lund Madsens freelance-aftaler med DR udløber, når han har lavet et årsshow og en tema-lørdag til DR2 om 'Dumme dyr'. I forvejen er 'Det Nye Talkshow' blevet lukket i november.

"Jeg har ikke aftale om andet, men det er normalt for os løsarbejdere. Sådan er det hvert halve år. Jeg er ikke i panik endnu. Nu er det jul, og der dukker altid noget op. Sådan har det været i de sidste seks år, så jeg er holdt op med at bekymre mig," siger Anders Lund Madsen fortrøstningsfuldt til bt.dk.


Foto: Omar Marzouk og Anders Lund Madsen er færdige med at lave satire på P1 Morgen. Det gik ikke så godt. (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf