Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Fuglsang ny eftermiddagsvært på ANR
Onsdag 21. december 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
[Ny version] Det bliver Anders Fuglsang (36), der skal afløse Søren Krogh som eftermiddagsvært på ANR fra begyndelsen af det nye år. Det nye program hverdage 14-18 kommer til at hedde 'Den fjerde Limfjordsforbindelse', og fra det nordjyske loves det, at der bliver noget at tænke over i det nye program.
Under mottoet ’radio med holdning og underholdning” vil den nye vært, Anders Fuglsang - der er hjemvendt ex. morgenvært på ANR - give nordjyderne noget at forholde sig til og grine af.

”Jeg glæder mig til at høre, hvad mine lyttere byder ind med. Jeg vil gerne provokere nordjyderne til at have en holdning, i stedet for at vi bare læser og hører om det, der foregår i Nordjylland og verden - uden at forholde os til det” siger Anders Fuglsang, der især glæder sig til at give plads til originalerne i radioen.

Den fjerde Limfjordsforbindelse” bliver et tempofyldt overblik over dagen, og de lyttere, der følger med, får et forspring, så de ved, hvad der rør sig i det nordjyske. Det ligger også i navnet på programmet, lyder det fra ANR.

”Vi synes navnet beskriver showet godt. Diskussionen om den tredje Limfjordsforbindelse fylder meget i Nordjylland og har været meget langstrakt, så vi tænkte, at nu ville vi standse den og komme videre. Navnet indeholder politik, humor, noget for bilister, aktualitet og så er det lokalt,” siger ANR’s daglige leder Jan H. Jensen.

En af de ting lytterne vil stifte bekendtskab med, når programmet går i luften fra den 2. januar, er en bilquiz.

”Jeg elsker biler. Det gør alle nordjyder. Punktum. Derfor er der en bilquiz hver dag. Kun lyttere i bestemte bilmærker eller endetal på nummerpladen må deltage fra dag til dag, forklarer Anders Fuglsang.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf