Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


KOMM giver 222.000 kr. til medlemmerne
L�rdag 28. april 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Bestyrelsen blev genvalgt uden modkandidater og efter nogen møje og besvær lykkedes det at få fundet to suppleanter.
De kommercielle lokalradioers brancheforening, KOMM, holdt i går fredag generalforsamling i Ebeltoft.

Foreningen af Kommercielle Lokalradio og TV Stationer, KOMM, er en særdeles velkonsolideret forening med aktiver på over 2.5 mio. kr. og generalforsamlingen besluttede i går at udlodde lidt af de mange penge til medlemmerne. Helt præcis 5.285 kr. til hver af de 42 medlemmer.

KOMM vil desuden øge aktiviteterne på flere områder – bl.a. blev der afsat flere midler til markedsføring (Radiofaxen skal fra efteråret udkomme noget oftere) og til bestræbelserne på at opnå en ny og bedre aftale med KODA.

År 2000 blev et økonomisk godt år for KOMM, idet det viste sig at indtægterne fra UBOD blev dobbelt så store som forventet, og året endte med et resultat på 400.000 kr.

KOMM organiserer 42 af de kommercielle lokalradioer i Danmark og heraf deltog 32 stationer i generalforsamlingen – dog 10 pr. fuldmagt. I alt 30 personer var til stede. Fuldmagterne blev der ikke brug for, da det ikke kom til afstemninger på den stille og rolige generalforsamling, hvor der ikke var den store debat.

Genvalgt til bestyrelsen blev Inge Bak (The Voice, Århus), Carsten Warming (Radio Mega, Hillerød) og Carsten Worsøe (ANR). Hanne Preisler (Danmarks Erhvervsradio) og Bent Helvang (Vestegnens Lokal TV) var ikke på valg. Der var ikke just kamp om suppleantpladserne, men efter lidt tid lykkedes det at finde to, der ville varetage disse hverv. Som ny første suppleant valgtes Ole Søndergaard (Radio ABC) og som ny anden suppleant Steen Mogensen (Radio 3). Ny revisor blev Helene Hartvig Nielsen (Radio Victor, Esbjerg).

Generalforsamlingen måtte tage afsked med foreningens advokat gennem 15 år i KODA spørgsmål, Bjarke Vejby. Som ny advokat har KOMM fundet Steen Lassen, der tillige er advokat for DR og TV 2 i KODA anliggender. Vejby fortsætter med at assistere KOMM i sagen om frekvenser til det 5. landsdækkende net.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf