Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Succesfuld radiokonference i Ebeltoft
L�rdag 28. april 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Omkring 140 deltog i KOMMs radiokonference ”The Ear Blowing Experience” der fandt sted fredag og lørdag. Den vellykke konference, der fik ros fra alle sider, gav deltagerne ny energi og inspiration – fra udenlandske eksperter – til at styrke reklamesalget og forbedre radioprogrammerne.
Der blev ikke talt meget dansk fra talerstolen på Øer Maritime Ferieby i Ebeltoft da KOMM holdt radiokonference fredag og lørdag. Konsulenterne Dan O’Day og Vallerie Geller fra USA gav deltagerne masser af gode idéer med hjem om, hvordan man laver bedre radio og hvordan man styrker reklamesalget. En repræsentant for Dalet fortalte om dette firma og dets produkter, og Björn Mohr gav et grundigt indblik i baggrunden og strategien i forbindelse med lanceringen af Lugna Favoritter i Stockholm. Eneste danske taler på selve konferencen var programdirektør for The Voice, Hans van Rijn, der fortalte om strategi for radio.

Fredag aften fortalte og underholdte Palle Bo fra Serious Radio Business om og med telefonjokes og sjove/skæve reklamespots. Under middagen optrådte Christine Blond.

Dalet og M.I.A. udstillede på konferencen. Dalet viste sit automatiseringssystem og M.I.A. demonstrerede to Orban Optimod processorer.

Konferencen, hvor ANR stod for den praktiske gennemførelse med Jimmy Støvring som ankermand, blev ikke bare en stor succes fagligt og organisatorisk, men var også en hyggelig og positiv oplevelse for deltagerne, der fik en fin mulighed for socialt at mødes med kollegaer fra branchen, som man måske ellers aldrig eller kun sjældent møder. Mange udtrykte forventninger om en lignende konference i 2002, og det vil KOMMs bestyrelse nu overveje.

Én ting vil dog blive anderledes ved en eventuel ny konference næste år: Indbydelsen vil ske betydeligt tidligere end det var tilfældet i år.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf