Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyborg: Radio Amanda fastholder opsigelse af driftsaftale med Media Fyn
Mandag 30. april 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når FMR1 i Nyborg fortsat er i luften over Radio Amandas sendetilladelse - på trods af en opsigelse af driftsaftalen med Media Fyn - skyldes det, at der er en opsigelsesvarsel på to år.
Formand for Radio Amanda, Max Rasmussen, der er indehaver af sendetilladelsen i Nyborg, opsagde for nylig med øjeblikkelig varsel driftsaftalen med Media Fyn på grund af de manglende betalinger af Gramex afgifter. Det er Media Fyn der driver FMR1. I stedet forhandler Max Rasmussen med et andet selskab, som vil overtage driften af lokalradioen, skriver Fyens Stiftstidende.

Det ligger indbygget i forhandlingerne, at det nye selskab skal overtage de gældsforpligtelser, som Media Fyn ikke selv betaler. ”Men hver gang avisen skriver om lokalradioens problemer, bliver det vanskeligere at få en ny aftale forhandlet på plads”, siger Max Rasmussen til Fyens Stiftstidende.

Problemet er, at Media Fyn har et to-årig opsigelsesvarsel indbygget i sin kontrakt. Derfor kan Media Fyn fortsætte sine udsendelser indtil videre.

”Vi forsøger at få en mindelig aftale i stand, så Media Fyn kan købes ud af aftalen, uden at vi involverer fogedretten i sagen. Men hvis Media Fyn fortsat ikke betaler sine regninger, er der tale om kontraktbrud - og så har vi en ny situation”, siger Max Rasmussen, der dermed fastholder sin opsigelse af driftsaftalen med Media Fyn.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf