Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Avismand ny chef for ANR Frederikshavn
Mandag 30. april 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det bliver den 54 årige Flemming Stig, der fra og med i morgen tirsdag tiltræder jobbet som ny direktør for ANR Frederikshavn, der blev ledigt efter Anni Larsens farvel til Frederikshavn. Flemming Stig bestrider samtidigt posten som områdedirektør for Nordjyske Stiftstidende, hvilket går helt i tråd med Nordjyskes ny strategi om sammensmeltning af radio, net og avis.
Flemming Stig startede i mediebranchen i 1974 på Skagen Avis og har gjort karriere på forskellige nordjyske aviser frem til efteråret 2000, hvor han tiltrådte som områdedirektør for Nordjyske Stiftstidende i Frederikshavn.

Med Anni Larsens afgang som direktør for ANR Frederikshavn for at flytte til Vejle, bød en passende lejlighed sig for den store nordjyske mediekoncern. I forvejen var Frederikshavn tiltænkt rollen som testområde for en sammensmeltning af avis (Nordjyske Stiftstidende), radio (ANR Frederikshavn) og internet (Frederikshavn Bynet), og derfor passede det fint ind i koncernens strategi at udnævne avischefen til også at være chef for radioen. I forvejen deler de tre områder fælles lokaler i Frederikshavn.

Flemming Stig siger til radionyt.com at han ikke umiddelbart har planer om ændringer af radioens udsendelsesvirksomhed, men han har ambitioner om at give reklamekunderne en bedre service.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf