Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny kulturportal på DR hjemmeside
Onsdag 30. maj 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR åbner fredag en ny internetportal, der tilbyder kultur på tværs af tid og sted. Portalen bliver et tilbud, som guider den besøgende gennem det kulturelle landskab.
Der er tale om et helt nyt stykke værktøj, som åbner til en mægtig kulturpark, hvor gæsterne selv kan bestemme, hvor de vil gå hen, og hvordan turen i parken skal forløbe, skriver Politiken.

En halv snes af DRs kulturredaktioner fra både radio og tv står bag og andre redaktioner i DR vil senere blive koblet på, ligesom det på sigt er tanken at indlede samarbejde med eksterne partnere og indholdsleverandører. Den ny tjeneste lanceres officielt 1. september i år, og de første tre måneder vil den derfor være under indkøring og etablering.

Portalen er tværkulturel og opererer inden for emner som arkitektur, design, litteratur, billedkunst, litteratur, drama, dans, tro, filosofi, film, medier og kulturhistorie

"De fleste DR-redaktioner har i dag egen hjemmeside. Men problemet er, at det er nødvendigt at søge på de forskellige hjemmesider, hvis brugeren ønsker at vide noget om et bestemt område eller en bestemt person. Du kan ikke bare bede systemet om programmer eller indslag med f.eks. Per Højholt. Portalen giver kulturinteresserede et værktøj, hvor det er muligt at søge på et præcist emne", fortæller redaktøren Michael Thouber for den nye portal til Politiken.

Den nye tværgående portal, der har fordel af at kunne trække på 75 års arkivmateriale samt på en række væsentlige indholdsleverandører, findes på adressen: www.dr.dk/kultur


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'
  · Christoffer Emil Bruun bli'r ny redaktør
  · Ny reportageserie om fam. Pitzner på Zulu
  · Discovery køber op
  · Nyt underholdningsprogram på Kanal 4  · -