Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio NR tredobler sendetid
Torsdag 31. maj 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio NR, der fra Nykøbing Sjælland dækker en god del af Odsherred, udvidder fra og med i morgen fredag den 1. juni sendetiden fra 23 til 64 timer ugentligt og begynder nu at sende dagligt.
Radio NR, der tidligere hed Rørvig Lokal Radio, går fra og med i morgen dagligt i luften fra middagstid og fortsætter frem til først på aftenen – fredag og lørdag aften helt til midnat. Foreløbig er der dog kun tale om at sendetiden udvides i de tre sommermåneder.

”Begrundelsen er dels et ønske om at kunne servicere de mange sommergæster i området med fyldige informationer - også på tysk - om aktiviteter, med nyheder og masser af musik, og dels i erkendelsen af, at faste lyttere kræver daglige udsendelser. At møde et tomt signal er den sikre vej til lytterfrafald”, siger Søren Westh fra Radio NR.

Radioen, der sender på 107.9 MHz, er en ikke-kommerciel radio, der drives for kulturministerielle midler. Radioens studier ligger i Rørvig, men der sendes fra en antenne i udkanten af Nykøbing Sj.

Sendetidsudvidelsen vil først og fremmest betyde flere musikudsendelser; men også nyskabelser, som et ugentligt sportsmagasin samt kultur- og aktivitetskalender på tysk. Blandt radioens andre tilbud, der fortsætter uændret, er det kommunalpolitiske magasin, Miljømagasinet, World Jazz Online - med jazz og verdensmusik, Rockredaktionen, Nyhedsmagasinet, Country Tracks, Musiktaggen og I biffen.

Foreningen LokalRadio Rørvig, der driver Radio NR med næsten udelukkende frivilligt/ulønnet personale, har i øvrigt netop afholdt generalforsamling. Her var der genvalg til formanden Per Jørgensen, kassereren Søren Westh og bestyrelsesmedlemmerne Michael Hvidberg og Jonas Berg. Sidstenævnte er også stationsleder. Vagn Bjørno Jensen ønskede at udtræde af foreningens bestyrelse.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'
  · Christoffer Emil Bruun bli'r ny redaktør
  · Ny reportageserie om fam. Pitzner på Zulu
  · Discovery køber op
  · Nyt underholdningsprogram på Kanal 4  · -