Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


UK: Chris Evans fyring ender i en retsag
Fredag 29. juni 2001
Af Poul Foged
 
Som tidligere omtalt i radionyt.com, så har Virgin Radios ledelse fyret morgenstudieværten, Chris Evans. Han blev i går desuden bedt om ikke at vise sig på radiostationen. Han blev fyret "på grund af druk", mens han selv påstår at have været syg.
Chris Evans, 35, kom fra en glorværdig karriere som morgenstudievært på BBC Radio 1 og som studievært i den engelske udgave af "Husk lige tandbørsten", til Virgin Radio. Han endte med at købe radiostation af mediemogulen, Richard Branson. Senere solgte han radiostationen mange millioner pund rigere til SMG, Scottish Media Group. Det er SMG, der nu har givet Evans fyreseddelen. Iflg. Sky News, har Chris Evans været utilfreds med ledelsen af radiostationen i længere tid.

Virgin Radio har valgt at fyre Evans på gråt papir uden yderligere vederlag, og det ender med en retssag, siger Chris Evans i dag til The Mirror. Radiostationen mener sig i sin gode ret. Chris Evans meldte sig syg til sit morgenprogram, men blev senere set med sin kone, popstjernen Billie Piper, på forskellige værtshuse - og det lykkedes endda tabloid-pressen at tage billeder af parret, mens de købte spiritus i et supermarked.

Scottish Media Group mangler stadigvæk at betale Chris Evans 4.9 millioner pund i aktier (værdi omkring 9 mio. pund)i forbindelse med købet af Virgin Radio fra Chris Evans. Scottish Media Group mener, at man ved fyringen kan undgå at betale det store beløb. En retssag synes derfor uundgåelig.

Chris Evans morgenshow er faldet i målingerne fra 2.7 millioner, da programmet havde sit højeste lyttertal, til 1.7 millioner.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'  · -