Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Dybdeborende radio i Faaborg
Mandag 10. december 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
S-FM’s aftenredaktion, ”Radio Faaborg”, er på vej med et nyt program af en times varighed, hvor spaden stikkes lidt dybere i, end der er tradition for i lokalradiosammenhæng.
Formand for Radio Faaborg, Philip Meisner, efterlyser radiointeresserede mennesker i Faaborg og omegn, der vil være med til at lave et helt nyt programkoncept på den lokale radio i Faaborg. Han siger til Fyens Stiftstidende, at man har lidt større ambitioner end blot at fylde sendefladen med lyd.

”Ideen er, at lave et nyheds- og debatmagasin, der består af længere indslag, end de to-tre minutter, der er normalen i lokalradio”, siger Philip Meisner, der med sine blot 21 år, alligevel kan skrive otte års radioerfaring på sit CV. Han har været tilknyttet DR's P4 i P1 som ulønnet medhjælper og desuden lavet lokalradio i Farum og de seneste to år i Faaborg.

Der vil være tale om ulønnet arbejde. Meisner siger til Fyens Stiftstidende at penge er der ikke ret mange af, men man har dog fået ”en lille pose penge” fra Kulturministeriet til projektet, men han vil ikke ud med hvor mange til avisen.

Radionyt.com kan dog ”afsløre” at det drejer sig om 222.500 kr. Det fremgår nemlig af Medie- og Tilskudssekretariatets hjemmeside, som enhver kan finde på nettet.

Radio Faaborg er at opfatte som en selvstændig radiostation - selvom den i praksis er nært forbundet med S-FM, skriver avisen. Mellem 20 og 30 mennesker er mere eller mindre fast tilknyttet lokalradioen i Faaborg, der har sit studie i Priorensgade.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf