Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Åbybro-nævn vil lukke Power FM
Torsdag 13. december 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lokalradionævnet i Åbybro har inddraget sendetilladelsen til Nordjyllands Power FM med virkning fra på lørdag, skriver Nordjyske Stiftstidende. Inddragelsen af sendetilladelsen kommer fordi nævnet har mistanke om, at Power FM ikke sender fra Åbybro og fordi man ikke har kunnet få udleveret registreringsbånd af Power FMs udsendelser.
Medlemmer af lokalradionævnet i Åbybro har i to tilfælde været på uanmeldt besøg på den adresse, hvor Power FMs studie angiveligt skulle ligge. Her har de forlangt at se sendestudiet og ved det seneste uanmeldte besøg forlangt de også at få udleveret registreringsbånd.

Iflg. Nordjyske antraf nævnsmedlemmerne et bestyrelsesmedlem, men så vidt radionyt.com erfarer var Torben Kjær fra radioens ledelse ikke til stede, og han meddelte via mobiltelefon at anmodning om aflevering af registreringsbånd skulle ske skriftligt fra nævnet, og at han ikke ville acceptere nævnets ”kontrolbesøg” uden hans tilstedeværelse. Derfor måtte nævnsmedlemmerne forlade stedet med uforrettet sag.

Det seneste kontrolbesøg, der blev foretaget af to menige nævnsmedlemmer, foregik fredag formiddag og da de ikke kunne få udleveret de krævede registreringsbånd fra to specifikke datoer på stedet, blev der stillet krav om at de skulle afleveres mandag morgen på kommunen – og da det ikke var sket valgte nævnet allerede om tirsdagen at inddrage Power FMs sendetilladelse.

Nordjyske skriver at Torben Kjær ikke har nogen kommentarer til situationen, og det er derfor også uvist om Power FM vil anke nævnet afgørelse om inddragelse af sendetilladelsen, der i givet fald vil få opsættende virkning.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf