Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Uro på lokalradio i Brønderslev
Mandag 24. december 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Bestyrelsen for Lokalradioerne i Brønderslev sendte fredag et brev til alle radioens medarbejdere med oplysninger om strukturændringer fra nytår. Det medfører, at de fleste frivillige medarbejdere stopper på radioen - nogle er allerede stoppet – og der er stor bitterhed og utilfredshed fra de frivillige. Ledelsen luger ud i en række specialprogrammer, og vil gøre radioen mere strømlinet.
Til nytår er det slut med en række specialprogrammer på Lokalradioerne i Brønderslev, skriver Nordjyske Stiftstidende. Det gælder bl.a. ønskeprogrammet "Send en hilsen", "M & M" ved Minna Michaelsen, "Eriks pladeraket" ved Erik Bøgehøj, "Antenne Vendsyssel" ved Bjarne Axelsen, "Lørdagscocktail" ved Gert Duncker, "Happy Country Radio" ved Michael Hollænder og "Blå time" ved Gitte Hansen.

Samtidigt blandes musikken fremover af en computer.

Der er dermed ikke længere brug for de mange frivillige medarbejdere. De frivillige der nu stopper, har tilsammen været på radioen i ca. 30 år uden at få noget for det, og der er stor bitterhed at spore blandt disse.

En af de frivillige, Michael Hollænder siger til avisen at han tror, at radioen lukker eller bliver overtaget af ANR. ”Det nye koncept ligner ANRs”, forklarer han.

”De har trådt nok på os. Jeg har arbejdet ulønnet i 12 år, men beslutningen om at fjerne alle specialprogrammer vil ødelægge radioen. Det vil jeg ikke være med til”, siger en anden frivillig, Bjarne Axelsen.

Bestyrelsesformand Jeppe Bisgaard siger til Nordjyske, at man længe har haft vigende lyttertal og vigende indtægter – og derfor vil man nu til at lave radioen mere professionel og mere lyttervenlig. Han afviser samtidigt, at ANR skal overtage radioen og undrer sig over, at de frivillige vælger at stoppe allerede nu .


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf