Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kamp i Bogense om 94.2 MHz
Torsdag 28. februar 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den nordfynske lokalradiostrid fortsætter med uformindsket styrke. Station Nord er parat til at sende 151 timers radio ugentligt på 94.2 MHz - frekvensen, der i en årrække har været reserveret Radio Nordfyn. I et samarbejde med den odenseanske Radio 49, der ejes af Tony Cuff, vil stationen sende 10 daglige nyhedsudsendelser, et dagligt magasinprogram, to gange sportsnyheder og ni timers direkte sport med reportager og specialindslag fra Nordfyn.
Det fremgår af Station Nords sendeønsker og programpolitik, som er fremført overfor det nye nordfynske lokalradionævn, skriver Fyens Stiftstidende.

Nævnet har har af Kulturministeriets fået besked på at genbehandle Stations Nord ansøgning om tilladelse til at sende på frekvensens ledige timer. Det tidligere nævn, der takkede af med årets udgang, sagde nej til den odenseanske radio. Men den beslutning blev pure afvist af ministeriet.

Nævnet har fået de to radiostationers sende-ønsker for fremtiden, og vil nu indkalde parterne til et møde, hvorefter nævnet hurtigt ventes at træffe en afgørelse.

Samtidig er Radio Nordfyn i gang med at udvide sendetiden på 94.2 MHz. Hidtil har Radio Nordfyn kun sendt 17 timer ugentlig i weekenden, men nu er stationens leder John Aagaard indstillet på at udvide sendefladen til også at omfatte fredag og mandag, skriver avisen videre. Fredag vil man sende let musik og indslag med kendte nordfynboer samt ældre dansk musik og fem timer fra produktionsskolen i Gamby. Mandag gælder det genudsendelser fra søndagen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -