Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sommer-Wandt på Nyhedsradioen 24-7
Torsdag 27. juni 2002
Af Karsten Jensen
 
Den kendte operasanger Jens-Christian Wandt er blevet vært på det nye program Sommer-Wandt, der sendes live fra studiet hver onsdag kl. 18.30 på Nyhedradioen 24-7.
Med gæster i studiet og interviews fra marken sætter Sommer-Wandt hver uge spot på sommerens Danmark. Bryllupper, Tivoli, ferien ved Vesterhavet, kolonihaven, sommerens mode, lækkerier til grillen, den gode bog til stranden. Det er blot nogle af de mange emner som Sommer-Wandt sætter fokus på i løbet af sommeren.

Jens-Christian Wandt havde i foråret en succesfuld koncertturné i Australien med koncerter i både Melbourne og Sydney. Denne sommer er han at høre ved en række sommerkoncerter rundt i Danmark, og til efteråret synger han for første gang i USA og Kina.

Sideløbende med karrieren som Operasanger er Jens-Christian Wandt nu blevet radiovært med eget program og som han selv siger:

”At lave to timers direkte talk-radio uden musik er nok den største udfordring jeg endnu har haft, men samtidig er det også utrolig inspirerende med de mange interessante mennesker jeg møder i mine programmer, samtidig er det sjovt at være på, på en hel anden måde end jeg normalt er.”

Nyhedsradioen 24-7 sendes fra børsbygningen i København. Radioen blev skabt i efteråret 2001 og bygger på et strategisk samarbejder mellem Danmarks Erhvervsradio og Radio 2.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6  · -