Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Slut med Nyhedsradioen på 92.7 - men kommer snart igen
Onsdag 25. september 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter kun tre uger er Nyhedsradioen 24-7 atter væk fra Ledøje-Smørum frekvensen 92.7 MHz. Radio Ballerups stationsleder Jørgen Osterkrüger oplyser til radionyt.com, at der udelukkende var tale om testudsendelser, for at undersøge, hvordan signalerne kunne modtages - bl.a. i forhold til København 92.9. Han håber at Radio Ballerup er tilbage på 92.7 i løbet af nogle uger, og har regner med at det igen bliver med Nyhedsradioen 24-7.
I øjeblikket udsendes Radio Ballerups egne programmer på 92.7, men kun med en ganske svag sender fra en dårlig position.

Udover Radio Ballerup - der altså samarbejder med Clear Channel Communications vedr. udnyttelsen af 92.7 - har "Lokalradioen i Smørum", også kaldet Radio City, sendetilladelse på 92.7 MHz, men kun 12 timer om ugen. Så vidt radionyt.com erfarer har Lokalradioen i Smørum/Radio City nære forbindelser til en anden stor aktør på det danske radiomarked, nemlig SBS, der i København i forvejen driver The Voice, Pop FM og Kiss FM.

Lokalradioen i Smørum/Radio City har tidligere anmodet om mere sendetid på 92.7, men blev afvist af lokalradionævnet. Nu har man igen søgt om mere sendetid, og det skal lokalradionævnet snart tage stilling til.

Nævnet har besluttet at placeringen af de 12 timer skal forhandles med Radio Ballerup, men iflg. Jørgen Osterkrüger har Radio Ballerup endnu ikke modtaget en henvendelse fra Lokalradioen i Smørum/Radio City om en fordeling af sendetiden.

Lokalradioen i Smørum/Radio City har - som tidligere omtalt på radionyt.com - sendt kortvarige prøveudsendelser omkring påske sidste år.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -