Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Herkules snart tilbage i luften
Mandag 30. september 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Der er igen musik på 99.5 MHz i Kolding hele dagen. Sendetiden udfyldes nu af Den Reklamefrie Radio - en sendetilladelse der indehaves af Elo Christoffersen, der også er programchef, musikchef og studievært på Radio Herkules. Det sker samtidigt med at KODA har nedlagt fogedforbud mod Radio Herkules' fortsatte brug af musik i en sag der har verseret et halvt år og hvor KODA kræver betaling af 122.000 kr. Men det er slet ikke derfor, Radio Herkules har indstillet udsendelserne, siger stationsleder for Radio Herkules, Jørgen Ruby, til radionyt.com.
"Vi har lokaler på 'Mødestedet', der jo gik konkurs, og siden det skete har der bare været rod og kaos på stedet - og ikke mindst et meget dårligt klima, hvor vi føler at vi bliver behandlet meget dårligt", fortæller Jørgen Ruby (billedet). "Vi er derfor på vej til at flytte og vi ligger i øjeblikket i forhandlinger om tre forskellige lokaler".

Jørgen Ruby afviser at Radio Herkules skylder 122.000 kr til KODA. og siger at beløbet kun er på omkring 55.000 kr., og det betegner Ruby som problemer fra "småtingsafdelingen". Vi kunne sagtens have betalt pengene, men valgte at lade være, da vi alligevel ville lukke på grund af flytningen. "Faktisk lukkede vi allerede om fredagen, selv om fogedforbuddet først trådte i kraft om mandagen", forklarer Ruby.

Pengene til KODA vil blive betalt i morgen eller i overmorgen, siger Jørgen Ruby, og forklarer at man har nogle samarbejdspartnere, der sørger for betalingen.

Jørgen Ruby siger at han regner med at Radio Herkules er tilbage i luften igen fra på onsdag eller muligvis først i begyndelsen af næste uge.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -