Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR Regionalen i samarbejde med TV 2/Øst
Torsdag 30. januar 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Danske unge har Europa-rekord i druk. I sammenligning med andre europæiske unge begynder danske unge ikke bare at drikke tidligst - de drikker også mest og oftest. Hvordan er det kommet så vidt, og hvad kan forældre, skoler, butikker og myndigheder gøre? Det spørgsmål sætter DR Regionalen i Næstved og TV 2 / Øst fokus på i et utraditionelt samarbejde i næste uge.
"Mange forældre er dybt bekymrede over, at teenagebørn har deres alkohol-debut allerede som12-årige. De føler sig magtesløse og føler ikke, at de kan påvirke deres børn, fordi så mange af kammeraterne drikker til festerne. Vi har sat os sammen for at se på, hvorfor det er sådan, og hvad der skal til for at give de unge andre drikkevaner," siger Lise Skovgård, programchef på DR Regionalen.

De to medier vil samtidig eksperimentere med traditionel journalistik og med at inddrage lytternes og seernes erfaringer på nye måder, skriver DR i en pressemeddelelse. For at sikre at programmet komme i journalistisk øjenhøjde med de unge, er der tilknyttet otte helt almindelige unge med typiske erfaringer med at drikke.

Der bliver etableret et særlige websted www.ungdrunk.dk, som byder på konkurrencer, nyheder og masser af fakta til de særligt interesserede. Og hver eftermiddag vil Jacob Haugaard invitere til debat ved regionens pølsevogne. Som afslutning på projektet inviterer de to medier tre 8. klasser fra Vig, Nakskov og Stege til at konkurrere om den bedste kampagne, der skal få danske unge til at drikke senere, mindre og sjældnere.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Knap en ud af tre betaler for streaming
  · Troels Mylenberg fra Jysk Fynske Medier til TV 2 News
  · MTG sikrer sig rettigheder til EM i Futsal
  · Sæson to af ny Zulu-ungdomsserie
  · TV 2 producerer EM-svømning til udlandet
  · Europe League fortsætter hos Discovery
  · Regeringen og DF vil fjerne licensen og gennemføre massiv nedskæring af DR
  · 'Broen' vender tilbage på DR1 med fjerde og sidste sæson
  · Dansk sport giver vækst på TV 2 Sport
  · 'Zulu Awards 2018' bliver til en festival  · -