Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NL: Auktion gav mangfoldighed på mellembølge
Torsdag 29. maj 2003
Af Poul Foged
 
Selvom en række mellembølgefrekvenser ved den nylig overståede frekvensauktion i Nederlandene endte på få hænder, giver det tilsyneladende en mangfoldighed i æteren med en række spændende radiostationer. Arrow Classic Rock på 828 kHz fik ikke tildelt nogen frekvens, men har indgået en aftale med Country Music Radio, og sender fra søndag videre på Radio10FM's tidligere frekvens 675 kHz.
Lopik på 675 kHz har været Radio 10 faste frekvens siden midten af 90'erne - og den gik til Country Music Radio, der har indgået en aftale med Arrow Classic Rock, jf. dennes hjemmeside, om at udleje senderfaciliteten. Hermed flytter Arrow Classic Rock fra 828 kHz til 675 kHz. Herudover er der en række spændende projekter:

Flevoland 1008 (100kW) er tildelt Radlon Sales. Radioentusiaster vil huske, at det var salgsselskabet bag den populære engelske offshore-station, Radio London. Bag Radlon Sales står Ray Anderson, der har forsøgt at relancere Radio London - eller Big L - igennem flere år i Storbritannien. Han siger i en pressemeddelelse, at radiostationen på trods af, at man sender på en frekvens fra Nederlandene, ville sende på engelsk til Storbritannien og Benelux landene med et format tæt på den i 60'erne populære og legendariske offshore station.

De øvrige frekvenser går - som omtalt tidligere på radionyt.com - til Ruud Poeze, der står bag Quality Radio. Han arbejder med planerne om at forme en række stationer, herunder som omtalt Laser Radio. Men også en alltalk på Amsterdam frekvensen 1557 kHz.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · DR Dokumentar tjekker 'De dyre direktører'
  · Piv Bernth stopper som dramachef i DR - tre producenter stopper også
  · TV 2-julekalender med magi og sang bag lågerne
  · 'Samme tid næste år' - nyt livsstilsprogram
  · Landskamp blev mest sete udsendelse - nogensinde - for Discovery Networks
  · Norge: Alene en hel vinter i de norske fjelde
  · Simon Talbot gør grin med svenskerne i nyt show på Comedy Central
  · Ny aftale betyder mere nordisk drama
  · DR henter tv-chef i Sverige
  · Ny dokumentar om fodboldlandsholdet  · -