Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NRJs Linea og Leornardo nu uden Leonardo
Fredag 30. maj 2003
Af Karsten Jensen
 
NRJs populære morgenduo Linea & Leonardo er nu blevet halvveret i det Leonardo er ophørt i det populære morgenshow, der høres alle hverdage fra kl. 6-10. I stedet for Leonardo er eftermiddagsværten Kim Jørgensen sat ind som Lineas medvært.
Leonardo, der off-air hedder Peter Brinch, fortæller til radionyt.com, at han selv har sagt op og at han ikke har smækket med døren.

”Jeg har valgt at sige op fordi jeg vil søge nye udfordringer. Jeg ved bare endnu ikke helt hvad det skal være. Jeg ved heller ikke om det skal være inden for mediebranchen”, fortæller Peter Brinch. Han fortæller, at han dog har fået henvendelser fra andre brancher, men vil ikke fortælle noget om det endnu, da han endnu ikke har truffet nogle beslutninger.

”Jeg er 29 år, har stiftet familie og kan ikke se mig selv som studievært om 10, men jeg vil ikke 100 pct. afvise at jeg helt vil forlade radiobranchen, men det bliver helt sikkert ikke som studievært igen. Måske bag kulisserne hvor jeg trækker i trådene”, understreger Peter Brinch.

Peter Brinch forklarer, at han faktisk var på vej ud af radiobranchen da han for to år siden endte på NRJ. ”Jeg fik et godt tilbud og valgte at slå til”, forklarer han og siger at han dog er lidt skuffet over NRJs udvikling i de sidst to år og forklarer det med at NRJ ikke har fået flere stationer i Danmark og dermed udvidet sit dækningsområde. Han peger også på at NRJs lyttertal godt måtte have været højere.

(NRJs markedsandel er på 1.9 pct. af al radiolytning i HT-området 1. kvartal 2003 iflg. en særkørsel fra Gallup Radio Index til radionyt.com. (1.8 pct. for 4. kvartal 2002.))

Peter Brinch hørtes sidste gang på NRJ mandag den 26. og havde sidste arbejdsdag den 28. maj. Selvom opsigelsen er fra 1. juli er han altså blevet fritstillet. Peter Brinch har arbejdet med radiomediet gennem de sidste 12 år. Først på Kanal 7 i Varde, senere på Radio Charlie hvorefter vejen er gået til Radio Victor, VLR og altså NRJ.

Programchef Kristian Høyrup vil overfor radionyt.com ikke kommentere opsigelsen og programændringer, men lover dog, at der kommer et nyt morgenshow til august.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'  · -