Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Fredericias direktør fyret
Fredag 30. maj 2003
Af Karsten Jensen
 
Merete Sørensen, Radio Fredericias direktør, er blevet fyret fordi hendes stilling er blevet nedlagt og de administrerende opgaver flyttes til København, hvor ejeren Radio 2, vil koncentre de administrative opgaver.
Merete Sørensen har ifølge Fredericia Online været en del af radioens ledelse gennem de sidste 13 år, og den 1. januar 2002 overdrog hun Radio Fredericia til Radio 2, og er er altså nu ikke længere en del af stationen. Merete Sørensens funktioner er nu overtaget af Radio 2s salagschef Derrick Wilkie, der ifølge Fredericia Online understreger, at der ikke bliver tale om yderligere fyringer. Derrick Wilkie fortæller endvidere til Frederecia Online, at de ikke har noget at udsætte på Merete Sørensens arbejde på Radio Fredericia.

Radionyt.com erfarer dog, at ledelsesstilen på Radio Fredericia har været ’temmelig utraditionel’, og at der gennem de sidste 13 år har været en hel del gennemstrømning af medarbejdere på stationen.

Derrick Wilkie fortæller til radionyt.com, at stationens musikprofil vil blive strammet op og at man vil sats endnu mere på det lokale indhold med en styrkning af de lokale nyheder. Derrick Wilkie forsikrer også, at stationen ikke kommer til at ændre navn til eksempelvis Uptown og understreger, at navnet også fremover bliver Radio Fredericia.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -