Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny chef for DR Nordjylland
Onsdag 25. juni 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den 52-årige Lars Brix bliver ny enhedschef for DR Nordjylland. Han kommer fra en stilling som områdechefredaktør på Nordjyske Stiftstidende, men han også i fire år arbejdet på TV 2 Nord. Han starter i i chefstolen på DR Nordjylland og dermed også Nordjyllands Radio fra 1. september. Han afløser Helle Lykke Nielsen, der pga. alvorlig sygdom har været sygemeldt fra DR siden efteråret. Souschef på DR Nordjylland igennem mange år, Bruno Ingemann, er blevet redaktør på Nordjyske Stiftstidende, og hans stilling genbesættes ikke.
DR Nordjyllands kommende chef har fået den største del af sin ballast på Aalborg/Nordjyske Stiftstidende. Her begyndte han som journalist i 1974, og siden har han beklædt stillinger som blandt andet redaktionssekretær, redaktionschef og administrerende chefredaktør. Undervejs er det blevet til en enkelt afstikker, da han fra 1988 og fire år frem var én af pionererne, der var med til at opbygge TV 2 Nord.

Lars Brix medbringer således en solid ballast - både journalistisk og ledelsesmæssigt, skriver DR i en pressemeddelelse og fortsætter: For DR Nordjylland handler udfordringen først og fremmest om at fastholde P4 Nordjyllands Radio som de voksne lytteres foretrukne valg. Det skal ske ved at lave det rigtige flow, den rette blanding af musik og tale, og samtidig vil Lars Brix styrke fokuseringen på indholdet.

"Det er med nyheder og serviceoplysninger, en regionalradio skal slå konkurrenterne. Det er de regionale nyheder, der skal få nordjyderne til at sige "Nordjyllands Radio - det er vores radio"," siger Lars Brix.

Som den anden store udfordring peger han på, at DR Nordjylland skal arbejde for at gøre regionen mere synlig i det øvrige Danmark ved at styrke udviklingen, hvor medarbejdere fra DR Nordjylland optræder som reportere for henholdsvis Radioavisen og TV-Avisen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · DR Dokumentar tjekker 'De dyre direktører'
  · Piv Bernth stopper som dramachef i DR - tre producenter stopper også
  · TV 2-julekalender med magi og sang bag lågerne
  · 'Samme tid næste år' - nyt livsstilsprogram
  · Landskamp blev mest sete udsendelse - nogensinde - for Discovery Networks
  · Norge: Alene en hel vinter i de norske fjelde
  · Simon Talbot gør grin med svenskerne i nyt show på Comedy Central
  · Ny aftale betyder mere nordisk drama
  · DR henter tv-chef i Sverige
  · Ny dokumentar om fodboldlandsholdet  · -